«Γεμίζουμε το γήπεδο»

Ο ΟΦΗ υπενθύμισε τη συναυλία της 13ης Σεπτεμβρίου για τον Ευγένιο Γκέραρντ.

Αντίστροφα για τη σπουδαία βραδιά της 13ης Σεπτεμβρίου μετρά ο ΟΦΗ. Το βράδυ (20:00) στο Γεντί Κουλέ έχει προγραμματιστεί συναυλία προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν οι εμφανίσεις και το ρόστερ. Οι «μελανόλευκοι» σε ανακοίνωσή τους υπενθύμισαν ότι πρέπει το γήπεδο να γεμίσει για να αποθεωθεί ο «Μίστερ». Όπως ανέφερε η ΠΑΕ:

«Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στο Γεντί Κουλέ στις 8μμ. Η μεγάλη συναυλία του ΟΦΗ για τον Ευγένιου Γκέραρντ! Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τιμάει τον μεγάλο Ολλανδό προπονητή που άλλαξε την ιστορία του ΟΦΗ, μετονομάζοντας την θύρα 9 του γηπέδου, σε θύρα Ευγένιος Γκέραρντ.

Γεμίζουμε το γήπεδο, για να αποθεώσουμε τον “Μίστερ”, αλλά και να διασκεδάσουμε με κρητικό και λαϊκό πρόγραμμα σε μια βραδιά, με την ιστορία του ΟΦΗ! Στην εκδήλωση θα γίνουν ακόμη βραβεύσεις και εκπλήξεις, η παρουσίαση της φανέλας, αλλά και της φετινής ομάδας του ΟΦΗ.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ. Eισιτήρια διατίθενται απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο γήπεδο.

-Μέρος των εσόδων από τα προπωλημένα εισιτήρια από τα μικρογεύματα "Γρηγόρης", θα δοθεί στο ίδρυμα καρκινοπαθών «Η Πίστη».

-Στις εισόδους του γηπέδου θα βρίσκονται κάλπες για την ενίσχυση της 8χρονης Ευαγγελίας Καστρινάκη.

ΟΦΗ Πάμε Μαζί, είναι η Χρονιά σου!».

Media

Last modified onΔευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 10:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep