Και ο ΟΦΗ δίπλα στην Ευαγγελία

Η πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον αγώνα ζωής της 8χρονης Ευαγγελίας.

Ο ΟΦΗ προστέθηκε στους αρωγούς της πανελλήνιας προσπάθειας για την οικονομική ενίσχυση του αγώνα ζωής που δίνει η 8χρονη Ευαγγελία. Η ΠΑΕ θα τοποθετήσει "κουμπαράδες" σε όλες τις θύρες του "Γεντί Κουλέ" στη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ στις 13 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Ευαγγελία, είμαστε όλοι δίπλα σου! Με το σύνθημα αυτό η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στηρίζει την 8χρονη Ευαγγελία –Στυλιανή Καστρινάκη από τα Χανιά, το χαμογελαστό κορίτσι, που έχει προκαλέσει Πανελλήνια συγκίνηση για την μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θεωρεί υποχρέωση της, να στηρίξει τη μάχη που δίνει αυτό το κρητικόπουλο για να κρατηθεί στη ζωή.

Στην μεγάλη συναυλία για τον Ευγένιο Γκέραρντ, που θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου στο "Γεντί Κουλέ", θα υπάρχουν σε όλες τις θύρες του γηπέδου ειδικά κουτιά, στα οποία ο καθ ένας να μπορεί να καταθέτει όποιο ποσό νομίζει, για να βοηθήσει την 8χρονη Χανιώτισσα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα τα παραλάβει εκπρόσωπος της οικογένειας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στη δύσκολη οικονομικά εποχή που ζούμε, απευθύνει έκκληση σε όλο τον κόσμο που θα βρεθεί στη συναυλία, να δώσει κάτι από το υστέρημα του, για να δώσει μεγαλύτερη δύναμη στο μικρό αυτό κορίτσι και την οικογένεια της, στη μάχη που δίνουν".

Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει ακόμη: "Ένα βήμα πιο κοντά στην ελπίδα. Οδηγούμε την Ευαγγελία Καστρινάκη. Στις 13 Σεπτεμβρίου τιμούμε τον Ευγένιο Γκέραρντ για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα μας, σε μια εκδήλωση στο Γεντί Κουλέ, παρουσία πολλών καλλιτεχνών. Στις εισόδους κάθε θύρας θα υπάρχει μια κάλπη, την οποία και θα παραλάβει στο τέλος, εκπρόσωπος της οικογένειας.

Οι καταθέσεις των ενδιαφερομένων μπορούν να γίνονται στον λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς: IBAN: GR O8 0171 6350 0066 3510 6838 558 /BIC: PIRBGRAA  Δικαιούχος Λεβάκη Γεωργία"

Η έκκληση της οικογένειας
Με την ευαισθησία ανθρώπων από την Κρήτη, μαζεύτηκε το ποσό των 380 χιλιάδων ευρώ, που απαιτείται ώστε η μικρή Ευαγγελία, στην οποία το Φεβρουάριο διαγνώστηκε με επιθηλιακό όγκο Wilms και έχει προσβληθεί από καρκίνο, να εγχειριστεί σε ειδικό νοσοκομείο στην Αγγλία.

Τα χρήματα μαζεύτηκαν, αλλά η οικογένεια της Ευαγγελίας απευθύνει έκκληση, η συγκινητική συμπαράσταση όλων να συνεχιστεί, καθώς τα έξοδα είναι πολλά, για τη διαμονή και για περαιτέρω εξετάσεις που πιθανόν να χρειαστούν.

[googlead][/googlead]

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep