Πρόταση για Α1 ΕΠΣΜ

Η λύση για restart του Ηρακλή που πρότεινε ο Δρακόπουλος - Σε ψηφοφορία θα τεθούν όλες οι προτάσεις.

Την ώρα που ο Σπύρος Παπαθανασάκης ευαγγελίζεται λύσεις και πλάνα βιωσιμότητας για την ΠΑΕ, η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Ηρακλή αποφάσισε να τεθούν σε ψηφοφορία (πιθανότατα τη Δευτέρα 11/9) προτάσεις για το restart του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μάλιστα, ο Θόδωρος Δρακόπουλος (αν και είναι επικεφαλής του μπασκετικού τμήματος) κατέθεσε εξαρχής συγκεκριμένη πρόταση για επακκίνηση από την Α1 ΕΠΣΜ με το ΑΦΜ του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Αποκάλυψε δε ότι έχει κάνει ήδη προεργασία για το συγκεκριμένο θέμα. Ανέφερε πως έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του Ηρακλή Αμπελοκήπων η οποία εμφανίζεται θετική στην προοπτική παραχώρησης του ΑΦΜ. Για να τεκμηριώσει τη θέση του ο Δρακόπουλος απαρίθμησε ως πλεονεκτήματα αυτής της λύσης ότι:

1) Η επιδίωξη συμμετοχής στη Γ' Εθνική δεν θα απαλλάξει την ομάδα από τα χρέη.

2) Χωρίς την εξασφάλιση του ΑΦΜ θα πρέπει η ομάδα να ξεκινήσει από την Γ' ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας αντί για την Α1.

3) Με το ΑΦΜ του Ηρακλή Αμπελοκήπων δεν χρειάζεται να αλλάξει ονομασία, χρώματα, σήμα.

4) Θα έχει έδρα το γήπεδο των Αμπελοκήπων μέχρι να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες (πρόσθεσε μάλιστα επ' αυτού ότι με εργασίες μπορεί η χωρητικότητα να ανέλθει στις 6.000 θέσεις).

5) θα αναλάβει ο ίδιος μαζί με τον επιχειρηματία Χρήστο Αντωνέλη να καλύψει ένα ποσό κοντά στις 100.000 που απαιτείται για να ανέβει η ομάδα στη Γ' Εθνική.

Οι παρευρισκόμενοι στη Γενική Συνέλευση άκουσαν προσεκτικά τις θέσεις του Θόδωρου Δρακόπουλου και αποφασίστηκε κατόπιν να συγκεντρωθούν όλες οι προτάσεις, ώστε να τεθούν σε ψηφορία σε νέα ΓΣ, πιθανότατα τη Δευτέρα 11/9.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep