Σαν... ηφαίστειο που ξυπνά!

Ο Αρης προσπαθεί να ξαναφέρει την Μπόκα Τζούνιορς στην Ελλάδα, ώστε να ξαναζήσει το "Κλεάνθης Βικελίδης" τις ανεπανάληπτες στιγμές του 2009.

Ενα σούπερ φιλικό που θα αναβιώσει τις ανεπανάληπτες στιγμές του 2009 προσπαθεί να κλείσει ο Αρης. Οι "κίτρινοι" έχουν προτείνει στη Μπόκα Τζούνιορς να έρθει στη Θεσσαλονίκη για ένα ματς - γιορτή την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου (οκτώ χρόνια μετά το προηγούμενο ραντεβού των δύο ομάδων) και ελπίζουν ότι θα εισπράξουν θετική απάντηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, άλλωστε, ότι οι Αργεντινοί βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να ταξιδέψουν πάλι στην Ελλάδα και απομένει να δευθετηθεί το θέμα των εισιτηρίων τους και ο τρόπος των μετακινήσεων τους εκείνες τις μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Αν τελικά φιξαριστεί το σπουδαίο ραντεβού η έδρα του Αρη θα μοιάζει σαν... ηφαίστειο που ξυπνά. Θυμίζουμε ότι στο φιλικό της 5ης Αυγούστου 2009 οι οπαδοί της ομάδας είχαν δημιουργήσει το περιβόητο "δαχτυλίδι της φωτιάς" στο Κλεάνθης Βικελίδης" με τους αναρίθμητους πυρσούς που άναψαν στην περίμετρο του γηπέδου. Στο αγωνιστικό μέρος η Μπόκα Τζούνιορς είχε κερδίσει τότε 0-1.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep