«Η αποκορύφωση της τρέλας»

Ο Γιώργος Βαζάκας ξέσπασε με αφορμή το θέμα των 94ρηδων.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας, όπως φυσικά και άλλες ομάδες, είχαν την ενημέρωση πως 23ρηδες λογίζονται όσοι είναι γεννημένοι από 1/1/1994 και μετά. Για την ΕΙΜ, ωστόσο, ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών θεωρούνται αυτοί που έχουν γεννηθεί από την 1η Αυγούστου 1994 και μετά! Μέχρι πέρυσι, ίσχυε η 1η Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα πολλές μη αδειοδοτηθείσες ΠΑΕ να συμφωνήσουν με ποδοσφαιριστές μεγαλύτερους από αυτούς που προβλέπουν οι περιορισμοί.

Μία από αυτές τις ομάδες είναι η ΑΣΑ, της οποίας ο προπονητής, Γιώργος Βαζάκας, ξέσπασε μέσω του Fl News. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αυτό το τρελό με τους 94ρηδες ποιος το σοφίστηκε; Να τον βάλουν να φτιάξει τους Νόμους του Κράτους. Τόσο έξυπνος ήταν! Να είναι 23 τον Ιούλιο και τον Αύγουστο να μην είναι. Η αποκορύφωση της τρέλας. Έχουν περιθώριο και χρόνο να το διορθώσουν».

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του ρεπορτάζ του FL News, η Εκτελεστική Επιτροπή απάντησε αρνητικά στο αίτημα ΠΣΑΠ και Football League, ώστε οι ΠΑΕ χωρίς άδεια να πάρουν 5 παίκτες άνω των 23 ετών και ως 23χρονοι να λογίζονται αυτοί που έχουν γεννηθεί από 1-1-94 και όχι από 1-8-94 και μετά.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 30 Αύγουστος 2017 20:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep