Τιμές με λύρα και λαούτο!

Στις 13 Σεπτεμβρίου στο "Γεντί Κουλέ" η μεγάλη συναυλία προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ, αλλά και η παρουσίαση της φανέλας και της νέας ομάδας.

Είναι και θέμα σημειολογίας. Ο Ολλανδός που νιώθει Κρητικός θα τιμηθεί υπό τα ακούσματα λύρας και λαούτου! Η μετονομασία της θύρας 9 του "Γεντί Κουλέ" σε "θύρα Ευγένιος Γκέραρντ" θα συνοδευτεί από μεγάλη συναυλία για χάρη της εμβληματικής μορφής του συλλόγου. Στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιαστεί η φανέλα και η νέα ομάδα του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: "Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στο "Γεντί Κουλέ" στις 8μμ. Η μεγάλη συναυλία του ΟΦΗ για τον Ευγένιου Γκέραρντ! Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τιμάει τον μεγάλο Ολλανδό προπονητή που άλλαξε την ιστορία του ΟΦΗ, μετονομάζοντας την θύρα 9 του γηπέδου, σε "θύρα Ευγένιου Γκέραρντ". Γεμίζουμε το γήπεδο, για να αποθεώσουμε τον «Μίστερ», αλλά και να διασκεδάσουμε με κρητικό και λαϊκό πρόγραμμα σε μια βραδιά, με την ιστορία του ΟΦΗ!

Στην εκδήλωση θα γίνουν ακόμη βραβεύσεις και εκπλήξεις, η παρουσίαση της φανέλας, αλλά και της φετινής ομάδας του ΟΦΗ. Προσεχώς θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την μεγάλη εκδήλωση!".

Να σημειωθεί ότι ήδη κυκλοφορεί στο Ηράκλειο η αφίσα τη συναυλίας με τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν...

synaul

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 29 Αύγουστος 2017 14:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep