Η απάντηση του Τσάλου για Κώτσιο

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος, απάντησε στον Ηλία Κώτσιο με αφορμή τη συνέντευξή του στο Fl News.

Ο τέως τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ, Ηλίας Κώτσιος, παραχώρησε συνέντευξη στο Fl News και αναφέρθηκε στους λόγους που αποτέλεσε παρελθόν για την ομάδα του Ηρακλείου. Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για παρεμβάσεις στο έργο του. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος, τοποθετήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για το θέμα και ανέφερε τα εξής:

«Λυπάμαι πολύ για τα όσα δήλωσε ο Ηλίας Κώτσιος. Εγω ήμουν εκείνος που του έδωσε 7 χιλιάδες ευρώ που του όφειλε η προηγούμενη διοίκηση. Παράλληλα του πλήρωσα άλλες δυο χιλιάδες ευρώ προκαταβολικά το μήνα που εργάστηκε, επι δικών μου ημερών στην ομάδα, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην του οφείλει ούτε ένα ευρώ. Το ότι πλήρωσε ο ίδιος τα έξοδα για να πάει με την ομάδα στο Καρπενήσι, είναι ψέμα. Όπως επίσης το ότι έκανα παρεμβάσεις στο έργο του. Αυτό είναι μάλλον το ευχαριστώ του προς εμένα για τον τρόπο που του φέρθηκα».

ΕΔΩΣΕ 32.700 ΕΥΡΩ
Ο Φώτης Τσάλος κάλυψε την την Τετάρτη (23/8) σημαντικές οικονομικές εκκρεμότητες. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, πλήρωσε ένα ποσό κοντά στις 25 χιλιάδες ευρώ σε ΙΚΑ-Εφορία για να μπορέσει η ομάδα να λάβει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, όπως και έγινε. Ακόμη πλήρωσε 7.700 ευρώ που αφορούν σε οφειλή που υπήρχε προς τη ΔΕΗ, για το κεντρικό γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Στην ίδια ενημέρωση ο ΟΦΗ κάνει αναφορά στη δυσαρέσκεια του Τσάλου με αφορμή την απουσία πολλών βασικών μετόχων της ΠΑΕ, από το δείπνο που παρέθεσε την Τρίτη (22/8) το βράδυ. «Περίμενα μεγαλύτερη ανταπόκριση» ανέφερε ο πρόεδρος.
Παράλληλα, κάλεσε τους μετόχους να τους ενημερώσει για τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα στην ομάδα, αλλά και να τους ζητήσει για μια ακόμη φορά την οικονομική βοήθεια τους, στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 23 Αύγουστος 2017 19:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep