Σιμόν για ΟΦΗ (video)

Ο Γάλλος μέσος, Ζερόμ Σιμόν βρίσκεται στο Ηράκλειο για να δοκιμαστεί από τον ΟΦΗ.

Με ένα νέο πρόσωπο θα συνεχιστεί την Τρίτη (22/08) η προετοιμασία του ΟΦΗ. Και αυτό, γιατί στο Ηράκλειο για λογαριασμό των «μελανόλευκων» βρίσκεται ο Γάλλος μέσος, Ζερόμ Σιμόν. Πρόκειται για 24χρονο που θα δοκιμαστεί από τον προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο και αν πείσει, θα αποκτηθεί.

Την προηγούμενη σεζόν ο Σιμόν είχε 27 συμμετοχές και 3 γκολ με τη βελγική Εξέλσιορ Βίρτον και την αγωνιστική περίοδο 2015-16 μέτρησε 24 συμμετοχές και σημείωσε ένα γκολ. Τη σεζόν 2014-15 έπαιξε στην 4η κατηγορία της Γαλλίας με τη Λε Ποντέ (11 ματς, 1 γκολ) και τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε 34 παιχνίδια και 5 τέρματα με τη δεύτερη ομάδα της Μονπελιέ.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

«O 24χρονος Γάλλος μέσος Jerome Simon, βρίσκεται στο Ηράκλειο και θα δοκιμαστεί από το Νίκο Παπαδόπουλο, στις προπονήσεις του ΟΦΗ. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει το αν ο Γάλλος μέσος, που αγωνίζεται στις θέσεις «6» και «8» που αναζητάει ενίσχυση ο ΟΦΗ, έχει τις προυποθέσεις για μια θέση στο ρόστερ της ομάδας. Ο Jerome Simon γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1993, έχει ύψος 1.79μ., ενώ έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Γαλλίας και του Βελγίου (Grenoble U19, Monpellier B’, Le Pontet, Re Virton)».

Media

Last modified onΚυριακή, 20 Αύγουστος 2017 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep