Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συνεχίζει τις επαφές ο Αδαμάκης

Οι προπονήσεις συνεχίζονται στην Καισαριανή, καθώς η ομάδα των νέων συνεχίζει να γυμνάζεται κανονικά, ενώ θα δώσει και κάποια φιλικά παιχνίδια.

Βέβαια οι επαγγελματίες έχουν σταματήσεις τις προπονήσεις, όμως ο Ανδρέας Σάννης, που έχει παραμείνει στην τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Πέτρου Δημητρίου, συνεχίζει τις προπονήσεις με τους νέους. Άλλωστε, απ’ ότι φάνηκε όλο αυτό το διάστημα, στην ομάδα αυτή υπάρχουν αρκετά ταλαντούχα παιδιά, που αξίζει τον κόπο να αξιοποιηθούν και να πάρουν ευκαιρίες προκειμένου να προχωρήσουν.


Παράλληλα αυτό το διάστημα στην Καισαριανή γίνονται και ορισμένες δοκιμές νέων παικτών, προκειμένου να εντοπισθούν ορισμένα ταλέντα, που ενδεχομένως να πλαισιώσουν την ομάδα. Βέβαια το μεγάλο πρόβλημα εξακολουθεί να παραμένει το γεγονός ότι είναι άγνωστο σε ποια κατηγορία θα αγωνισθεί η ομάδα, αφού στην παρούσα φάση όλα είναι ρευστά και δεν έχει ξεκαθαρίσει απολύτως τίποτε ακόμη. Πάντως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης εξακολουθεί να δραστηριοποιείται, να έχει επαφές και να περιμένει αποτελέσματα, σε πολλά επίπεδα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, αναφορικά με το μέλλον της ομάδας.

Last modified onΤετάρτη, 16 Μάιος 2012 15:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep