«Οκτώβριο θα είμαστε έτοιμοι»

Τι δήλωσε ο Γιώργος Καντιμοίρης μετά την φιλική ήττα του Άρη από τον Παναιτωλικό (2-1).


Για την εικόνα του Άρη στο φιλικό του Σαββάτου (12/8) κόντρα στον Παναιτωλικό (2-1) μίλησε ο Γιώργος Καντιμοίρης, ο οποίος τόνισε ότι «τα πόδια είναι βαριά» και πως μέχρι τον Οκτώβριο οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού θα είναι έτοιμοι.

Αρχικά είπε: «Είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και ακόμη δουλεύουμε πάνω σε κάποια πράγματα, με δύο 11άδες. Το παν είναι να είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση,  ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Σίγουρα τα πόδια είναι βαριά. Προσπαθούμε με σκληρή  δουλειά, δεν θέλω να πω πολλά πράγματα, η ομάδα προσπαθεί για το αυτονόητο, το οποίο είναι η επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία».

Για τα σημερινά "παρατράγουδα": «Εμείς κάθε παιχνίδι το βλέπουμε σαν ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Άσχετα αν ο διαιτητής  άφησε το σκληρό παιχνίδι, θα μπορούσε να προστατεύσει τις δύο ομάδες. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, έτσι είναι και η Β Εθνική, θα παίζουμε σε δύσκολες έδρες και πρέπει να προετοιμαστούμε και για αυτό».

Για την εικόνα του Άρη:  «Σίγουρα η εικόνα θα είναι διαφορετική προς το καλύτερο. Εγώ μετά από 12 χρόνια στην Superleague  βλέπω μία ομάδα που δουλεύει πάρα πολύ σκληρά και όλοι είμαστε μία οικογένεια. Θα παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και σίγουρα μέχρι τον Οκτώβριο θα είμαστε έτοιμοι».

Last modified onΣάββατο, 12 Αύγουστος 2017 22:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep