Τα βρήκε με Προσκυνητόπουλο

Την Τετάρτη (9/8) η «πρώτη» του Αιγινιακού.

Ολοκληρώθηκε και η μεταγραφή του Μάρκου Προσκυνητόπουλου στον Αιγινιακό και ο 21χρονος μέσος θα ντυθεί στα «κυανόλευκα», όπως και ο Σπύρος Βλάχος.

Ο νεαρός άσος, που πέρσι κατέγραψε 23 συμμετοχές και 3 γκολ με τον ΑΟ Καρδίας στη Γ’ Εθνική, ήταν από τις επιλογές που εξέταζαν οι ιθύνοντες του Αιγινιακού και η περίπτωση του είχε τελικά θετική κατάληξη. Μάλιστα τόσο ο Προσκυνητόπουλος όσο και ο Βλάχος έχουν ήδη εγκατασταθεί στο Αιγίνιο και θα δώσουν κανονικά το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (9/8) και θα ξεκινήσει στις 8:00 το πρωί.

Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα (7/8) οι παίκτες του Αιγινιακού πέρασαν από καρδιολογικές εξετάσεις υπό την επίβλεψη του καρδιολόγου Θόδωρου Γρηγορόπουλου, ενώ την Τρίτη (8/8) θα ακολουθήσουν οι αιματολογικές, που θα γίνουν σε δύο γκρουπ, σε Κατερίνη και Θεσσαλονίκη.

Τέλος, η ΠΑΕ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Παντελή Δημητριάδη, επί σειρά ετών Δήμαρχο του Αιγινίου και εκ των ιδρυτών του Αιγινιακού, για τον αδόκητο χαμό του.

Last modified onΔευτέρα, 07 Αύγουστος 2017 21:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep