Τα ξαναλένε

Νέο ραντεβού θα υπάρξει ανάμεσα σε Καρυπίδη και Σόουζα, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα του Άρη με την Βέροια

Ο Ούγκο Σόουζα συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας στα Τρία – Πέντε Πηγάδια, όμως η παραμονή του στον Άρη δεν έχει «κλειδώσει» στο 100%. Και αυτό γιατί ο Πορτογάλος συνεχίζει να δέχεται προτάσεις από ομάδες της Super League, ενώ και ο ίδιος, παρά τα όσα φάνηκαν στην προ ημερών συνάντηση του με την διοίκηση, δεν έχει βγάλει από το μυαλό του το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Όλα αυτά, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, αν όχι και ώρες. Και αυτό γιατί το απόγευμα της Κυριακής, ο πρόεδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, θα βρεθεί στην Νάουσα, για να παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι του Άρη με την Βέροια. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί εκ νέου με τον Ούγκο Σόουζα και να συζητήσουν για το μέλλον τους.

Η πλευρά του Άρη, πάντως, έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη πως μοναδικός τρόπος για να αποχωρήσει από την ομάδα είναι να φτάσουν στα γραφεία της ΠΑΕ προτάσεις που να ικανοποιούν τους «κιτρινόμαυρους». Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί, καθώς όσες ομάδες της Super League ενδιαφέρονται για τον Πορτογάλο, τον θέλουν ως ελεύθερο.

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΚυριακή, 06 Αύγουστος 2017 14:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep