Καφεδάκι πριν το… τρέξιμο

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος απόλαυσε τον καφέ του με τον προπονητή και παίκτες της ομάδας

Η χρονιά για τον ΟΦΗ έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες, όμως τα… ζόρια για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, ξεκινούν, αρχικά το απόγευμα της Δευτέρας, όπου διεξάγεται η πρώτη ανοικτή προπόνηση της σεζόν και εν συνεχεία στις 7 Αυγούστου, όπου η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μέχρι τότε, όμως, ο πρόεδρος της ομάδας, Φώτης Τσάλος, είχε την ευκαιρία να πιει το καφεδάκι του, με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και τους Κοιλιάρα, Νάστο και Στρέζο, ενώ στην παρέα βρέθηκε και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Κώστας Ζερβάκης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ενημέρωσε τον ισχυρό άνδρα του ΟΦΗ, τόσο για την πορεία της προετοιμασίας, όσο και για τυχόν μεταγραφικά θέματα, ενώ, όπως έγινε γνωστό, ο κ. Τσάλος θα έχει συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές, μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, ώστε να λυθούν όσα θέματα παραμένουν «ανοικτά» ανάμεσα στην διοίκηση και τους παίκτες.

Από εκεί και πέρα,, την Κυριακή (30/7), οι παίκτες του ΟΦΗ απόλαυσαν το ρεπό τους, ενώ επιστρέφουν στην… δράση από την Δευτέρα (31/7) με διπλές προπονήσεις.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 30 Ιούλιος 2017 15:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep