Στον Άρη και ο Λώττας

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε ότι αισθάνεται δέος που θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Άρη.

Μεγαλώνει το ρόστερ του Άρη, που προχώρησε σε μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή. Παίκτης των «κίτρινων» θα είναι τη νέα σεζόν και ο Αριστείδης Λώττας, ο οποίος πέρσι φόρεσε τις φανέλες των ΑΕ Καραϊσκάκης και Σπάρτης, καταγράφοντας με τη δεύτερη 18 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League.Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός υπογράμμισε στις πρώτες του δηλώσεις πως αισθάνεται δέος που θα αγωνιστεί με τα χρώματα του Άρη και τόνισε πως γνωρίζει το βάρος της ευθύνης που έχει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αριστείδη Λώττα. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 16/09/1988 στα Ιωάννινα) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με την ομάδα μας. Ο Αριστείδης Λώττας, ο οποίος ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν στην ομάδα της Σπάρτης και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, στο παρελθόν –μεταξύ άλλων- έχει φορέσει τη φανέλα της Καλλονής, του Πανηλειακού, της Κέρκυρας, της Κορίνθου και του Κισσαμικού».

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Λώττας τόνισε: «Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα και το βάρος της ευθύνης που έχω. Αισθάνομαι δέος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του ΑΡΗ μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Όλοι μαζί, παλιοί και νέοι παίκτες, να γίνουμε μια οικογένεια για να οδηγήσουμε τον ΑΡΗ στη φυσική του θέση. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Ιούλιος 2017 16:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep