Όλα δείχνουν… παραμονή

Ο Ούγκο Σόουζα έδωσε κανονικά το παρών στην «πρώτη» του Άρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να χαμογελούν

Ορθάνοικτο παραμένει το ενδεχόμενο παραμονής του Ούγκο Σόουζα στον Άρη. Ο Πορτογάλος αμυντικός έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς θέλει να δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδα της Super League, όμως, ο ίδιος δεν δείχνει σε καμία περίπτωση πρόθυμος να το… τραβήξει στα άκρα, όπως φαίνεται και από το παρών που έδωσε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Άρη εκτιμούν την στάση του Πορτογάλου μπακ και δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο του, αρκεί, όμως, να έρθει μία πρόταη η οποία θα τους ικανοποιεί στο 100%.

Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής, παρά το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού. Έτσι, αν η ομάδα του Αγρινίου δεν προχωρήσει σε επίσημη πρόταση, η οποία φυσικά θα ικανοποιεί τους «κιτρινόμαυρους» και αν δεν προκύψει κάποια άλλη πρόταση από διαφορετική ομάδα, τότε ο Σόουζα θα παραμείνει κάτοικος «Κλεάνθης Βικελίδης» και την νέα σεζόν, εξέλιξη που θα χαροποιήσει άπαντες στο στρατόπεδο του Άρη, καθώς πρόκειται για έναν από τους στυλοβάτες της άμυνας της ομάδας, τον οποίο πιστεύει πολύ και ο Δημήτρης Σπανός.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 28 Ιούλιος 2017 12:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep