«Η προσπάθεια θα συνεχιστεί»

Ο νομικός εκπρόσωπος του ΟΦΗ, Πέτρος Καϊμακάμης μιλά για την υπόθεση αδειοδότησης της ομάδας της Κρήτης

Αίσιο τέλος είχε για τον ΟΦΗ η υπόθεση αδειοδότησης της ομάδας στην Stoiximan.gr Football League, καθώς, έστω και μέσω του δευτέρου βαθμού, οι Κρητικοί εξασφάλισαν την άνευ περιορισμών συμμετοχή τους στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

Τον ΟΦΗ εκπροσώπησε νομικά ο Πέτρος Καϊμακάμης, που με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίηση του για την εξέλιξη της υπόθεσης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί ώστε, ότι κερδίσει ο ΟΦΗ στο γήπεδο, να μην το χάνει στα «χαρτιά».

Αναλυτικά: 

«Με τον ΟΦΗ έχω μια διαχρονική και απόλυτα επιτυχή επαγγελματική συνεργασία σε πολύ δύσκολες υποθέσεις που είχαν σχέση ακόμη και με την ύπαρξή του ως ΠΑΕ κατά το παρελθόν, οπότε είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί η υπόθεση της έφεσής μας έγινε δεκτή, τον χειρισμό της οποίας ανέλαβα στον δεύτερο βαθμό. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί ούτως ώστε ότι κερδίζει ο ΟΦΗ στα γήπεδα, να μη το χάνει εφ’ εξής στα χαρτιά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο Ηρακλείου Ζαχαρία Λιπαράκη και τον προϊστάμενο λογιστηρίου του ΟΦΗ Εμμανουήλ Βασιλάκη για την αμέριστη βοήθειά τους να αντιμετωπισθεί με επιτυχία η υπόθεση.

Πέτρος Καϊμακάμης».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 26 Ιούλιος 2017 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep