Ικανοποίηση από ΟΦΗ

Οι Κρητικοί θεωρούν ότι υπήρχαν οι προϋποθέσεις για άδεια στον πρώτο βαθμό.

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ τα ευχάριστα νέα για την εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League σε δεύτερο βαθμό.

Οι «ασπρόμαυροι» δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη θετική έκβαση της υπόθεσης, αν και υποστηρίζουν ότι υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να πάρει η ομάδα την άδεια και σε πρώτο βαθμό. Το δελτίο Τύπου ανέφερε:

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ενημέρωσε και επίσημα, ότι χορήγησε άδεια στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Football league.

Αυτό σημαίνει ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές δίχως περιορισμούς στην φετινή αγωνιστική περίοδο, που ήταν και το μεγάλο ζητούμενο σε αυτή τη φάση.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αν και θεωρεί ότι είχε όλες τις προϋποθέσεις να αδειοδοτηθεί σε πρώτο βαθμό, εκφράζει την ικανοποίηση της για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Να σημειωθεί ότι την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην εκδίκαση του φακέλου αδειοδότησης, εκπροσώπησαν ο νομικός Πέτρος Καιμακάμης, ο νομικός από το Ηράκλειο Ζαχαρίας Λιπαράκης και το στέλεχος της οικονομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μανόλης Βασιλάκης».

Last modified onΤρίτη, 25 Ιούλιος 2017 17:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep