Ρινάλντι και Ντε Σόουζα στο Αίγιο

Στην πρώτη προπόνηση του Παναιγιαλείου δύο Βραζιλιάνοι επιθετικοί!

Νέα πρόσωπα στην πρώτη προπόνηση του Παναιγιάλειου, τη Δευτέρα (24/7). Το ρεπορτάζ του Fl News αναφέρει ότι το παρών στην... πρεμιέρα των Αιγιωτών δίνουν δύο Βραζιλιάνοι επιθετικοί, ο Ρόναλντ Ρινάλντι (φωτ.) και Λεονάρντο ντε Σόουζα.

Ο πρώτος είναι γεννημένος το 1997, είναι περιφερειακός επιθετικός και ήταν μέχρι πρότινος στην ακαδημία του Ατρόμητου. Σε πιο μικρή ηλικία ο 20χρονος ήταν στην Osasco της χώρας του, ενώ έχει περάσει από Σάο Πάουλο και Παλμέιρας. Ο Γιώργος Κορακάκης, που τον είχε προπονητή, έχει μιλήσει γι' αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Ο λόγος που κυρίως δεν έμεινε στον Ατρόμητο, είναι γιατί πιάνει θέση ξένου.

Ο Ντε Σόουζα είναι γεννημένος το 1999, έχει ύψος 1.87 και είναι αριστεροπόδαρος. Ήταν παλαιότερα στα τμήματα υποδομής της Σάο Πάουλο. Μένει να φανεί εάν κινηθούν οι διαδικασίες της απόκτησής τους. Από εκεί και πέρα, το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν 24 παίκτες. Απουσίαζαν οι στρατευμένοι Τσάπαλος και Κοντοχρήστος, ο Μπρους (βρίσκεται στην πατρίδα του) και ο Βλάχος (συνεχίζει την αποθεραπεία του από τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του).

 

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Με την πρώτη προπόνηση να διεξάγεται στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, ο Παναιγιάλειος ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα, και επισήμως την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν (2017-2018), που θα τον βρει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης στα αποδυτήρια βρέθηκε ο Διευθυντής της ομάδας Θανάσης Σταθακόπουλος, που καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές ευχόμενος καταρχάς καλή αρχή και καλή χρονιά, ει δυνατόν χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα, ενώ επισήμανε πως η διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει η ηρεμία και το καλό κλίμα τόσο εντός όσο και εκτός αποδυτηρίων.

Αμέσως μετά οι «μελανόλευκοι» πάτησαν για πρώτη φορά… χορτάρι, ενώ κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα 150 περίπου φιλάθλων οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στο δημοτικό στάδιο Αιγίου.
Είκοσι τέσσερις συνολικά ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στην «πρώτη» του Παναιγιαλείου, από την οποία απουσίαζαν (δικαιολογημένα) οι στρατευμένοι Τσάπαλος και Κοντοχρήστος, ο Μπρους (βρίσκεται στην πατρίδα του) και ο Βλάχος (συνεχίζει την αποθεραπεία του από τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του).

Έτσι, σήμερα έδωσαν το «παρών» 12 «παλιοί» και «νέοι» ποδοσφαιριστές, έξι ποδοσφαιριστές από την Κ19 του Παναιγιαλείου και έξι υπό δοκιμή παίκτες, μεταξύ των οποίων και δύο Βραζιλιάνοι».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 20:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep