«Χαίρομαι που κατάλαβε...»

Ο πρόεδρος του Ιδρυτικού Σωματείου του Ηρακλή, Νίκος Βαφειάδης αναφέρθηκε στη δήλωση αποχώρησης του Παπαθανασάκη.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Ιδρυτικού Σωματείου του Ηρακλή, Νίκος Βαφειάδης και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη δήλωση αποχώρησης του Σπύρου Παπαθανασάκη. Σημείωσε δε ότι δεν είναι με κανέναν απέναντι και ότι θα είναι στο πλευρό όποιου επενδυτή κάνει τα προαπαιτούμενα. Αναλυτικά:

«Χαίρομαι πάρα πολύ. Αυτές τις πληροφορίες είχα κι εγώ τις προηγούμενες ημέρες. Είχαμε ζητήσει ένα ραντεβού μαζί του και μας είχε μεταφερθεί από τον δικηγόρο του ότι δεν προβάλλει οικονομικές απαιτήσεις. Θέλει μόνο να βρεθεί κάποιος να πάρει την ομάδα και να αναλάβει τα χρέη για να μπορέσει ο ίδιος να απεμπλακεί. Χαίρομαι που έκανε μία τέτοια δήλωση για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και περιμένουμε, επιτέλους, να τελειώσουν οι συζητήσεις που έχει με τους ενδιαφερόμενους για τα ηνία της ΠΑΕ, ώστε ο Ηρακλής να αλλάξει σελίδα. Είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο και χαίρομαι που, επιτέλους, ο κύριος Παπαθανασάκης κατάλαβε πως η παραμονή του στην ΠΑΕ Ηρακλής μόνο ζημία μπορεί να του αποφέρει».

Αν η Επιτροπή Σωτηρίας είναι σύμφωνη με την περίπτωση Καγιούλη:

«Με κανέναν δεν είμαστε απέναντι. Ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα να κάνει πρόταση. Από τη στιγμή που αυτή περάσει από την ΕΕΑ και από τη στιγμή που για την καλή έξωθεν μαρτυρία και καλή θέληση που θα έχει, θα πρέπει να αποδεχτεί κάποια προαπαιτούμενα από την Επιτροπή και από το Ιδρυτικό Σωματείο που είμαι πρόεδρος. Δηλαδή, το 10%, εκπρόσωπος μέσα στο ΔΣ, όπως επίσης την παρουσία κάποιων ανθρώπων στο ΔΣ της οικογένειας του Ηρακλή. Θα υπάρχει έτσι έντονο στοιχείο της οικογένειας του Ηρακλή και έτσι θα μπορούν να υπάρχουν και έλεγχοι.

Από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος ή ο οποιοσδήποτε έρθει να αναλάβει τον Ηρακλή, θα πρέπει να περάσει από την ΕΕΑ και θα από τη στιγμή που θα κάνει τα προαπαιτούμενα, είμαστε μαζί του. Στόχος μας είναι να ξεκολλήσει το καράβι από τη λάσπη που λέγεται Παπαθανασάκης και όποιος έρθει και έχει τα εχέγγυα να τρέξει την ομάδα για να δώσει μία προοπτική ή τουλάχιστον να μπορέσει να συμμορφώσει την κατάσταση του ερείπιου που άφησε πίσω του ο συγκεκριμένος, εννοείται είμαστε μαζί του».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep