«Τίμησε το περιβραχιόνιο»

Ο Παναιγιάλειος γνωστοποίησε την αποχώρηση του Τάκη Παπαδόπουλου τον οποίο χαρακτήρισε καλό στρατιώτη.

Μετά τον Τάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Παναιγιάλειο, ήρθε η σειρά της ΠΑΕ να γνωστοποιήσει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Μάλιστα σημείωσε ότι διακρίθηκε για το πάθος, το ήθος, τη μαχητικότητα και την εντιμότητά του. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τάκη Παπαδόπουλο και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στο Σύλλογο.

Υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια σαν καλός "στρατιώτης" τη μελανόλευκη σημαία και τίμησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας μας. Στα δεκατρία, συνολικά, χρόνια που αγωνίστηκε με τους παλαιστές στο στήθος έζησε σημαντικές στιγμές χαράς, αλλά και λύπης και διακρίθηκε για το πάθος, το ήθος, τη μαχητικότητα και την εντιμότητά του.

Ευχόμαστε στον Τάκη από καρδιάς οικογενειακή ευτυχία και να του ζήσει ο γιός, που πρόσφατα έφερε στον κόσμο η σύζυγός του Αρετή. Οι ευχές μας για επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει στη συνέχεια της ζωής του θα τον συνοδεύουν».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 14:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep