«Μεγάλο ρόλο ο Μυροφορίδης»

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου αναφέρθηκε στην προ 10ετίας συνεργασία του με τον Δημήτρη Σπανό.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm φιλοξενήθηκε ο Λευτέρης Ιντζόγλου και μίλησε, τόσο για τη συμφωνία του με τον Άρη, όσο και για τη συνεργασία που θα έχει ξανά μετά από 10 χρόνια με τον Δημήτρη Σπανό. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Μεγάλο ρόλο έπαιξε η έλευση του Παύλου Μυροφορίδη στον Άρη και η παρουσία του. Ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες, όπως και ο Ηρακλής άλλωστε, και δίνει τον αγώνα του να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Σ' αυτή την προοπτική είμαστε σύμφωνοι όλα τα παιδιά που έχουμε δώσει τα χέρια.

Για τον Δημήτρη Σπανό:

«Είχα συνεργαστεί πολύ λίγο πριν 10 χρόνια όταν ήμουν στον Βύζαντα Μεγάρων στη Γ' Εθνική. Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια θα έχει περισσότερες γνώσεις. Την τωρινή του δουλειά δεν την ξέρω. Μόνο σαν αντίπαλο τον είχα».

Για τον Ηρακλή:

«Δυστυχώς δεν είχε ανταπόκριση όλος αυτός ο αγώνας που κάναμε. Σώσαμε την ομάδα αγωνιστικά. Παρόλα αυτά σε δικαστήρια και λόγω αντιφάσεων η ομάδα έπεσε εξωαγωνιστικά και αυτό μας στενοχωρεί όλους. Θεωρήσαμε όλοι ότι είναι απαράδεκτο να συμβεί αυτό. Εύχομαι ο Ηρακλής να βρει τον δρόμο του και να έχει μια διοικητική σταθερότητα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 11:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep