Βγαίνει το διαζύγιο

Σε συζητήσεις με τον Άρη για να λύσει το συμβόλαιό του είναι ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Φεύγει ο Μιλούνοβιτς.

Δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν ο Ραφίκ Τζιμπούρ και οι άνθρωποι του Άρη είναι σε συζητήσεις με τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό προκειμένου να λυθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές και δεν αποκλείεται το διαζύγιο να βγει ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες.

Το συμβόλαιο του παίκτη είναι ιδιαίτερα «βαρύ» και οι «κίτρινοι» θέλουν να απαλλαγούν από αυτό, ώστε να έχουν ένα ακόμα «όπλο» όσον αφορά στην διαδικασία για την εξασφάλιση της άδειας.

Παράλληλα, και ο Λούκα Μιλούνοβιτς έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση ότι δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν. Αν και έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο, ο 25χρονος Σέρβος έχει κληθεί στη Θεσσαλονίκη ώστε να συζητήσει με τους ιθύνοντες για το μέλλον. Το αρνητικό πάντως στην περίπτωσή του είναι ότι δεν έχει στα χέρια του κάποια πρόταση, επομένως πιθανότατα θα ζητήσει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για να αποχωρήσει.

Τέλος, δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση του Ανδρέα Τάτου. Ο αρχηγός του Άρη έχει δεχθεί μείωση απολαβών ύψους 50%, κάτι που τον βρίσκει αρνητικό και θέλει να μείνει ελεύθερος. Τη Δευτέρα (17/07) πάντως δεν υπήρξε επικοινωνία με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

πηγή: allaboutaris

Last modified onΤρίτη, 18 Ιούλιος 2017 15:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep