Συναυλία για καλό σκοπό

Οι διοικήσεις ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου υποστηρίζουν τη μουσική εκδήλωση που θα γίνει την Παρασκευή (14/07).

Έντονο θα είναι το μελανόλευκο χρώμα στη συναυλία που θα γίνει την Παρασκευή (14/07) στο «Σήμαντρον Traditional Village» με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, Μίμη Πλέσσα και τον ερμηνευτή, Δάκη. Η εκδήλωση αυτή με τίτλο «Ένας ουρανός με αστέρια» έχει φιλανθρωπικό σκοπό και μέρος των εσόδων θα δοθούν στο ΕΚΑΜΕ ΑΜΕΑ Αιγίου.

Το «παρών» στην εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 21:30 θα δώσει η οικογένεια του Παναιγιαλείου και όπως ανέφεραν σε κοινή τους ανακοίνωση ΠΑΕ και Ερασιτέχνης: «Οι διοικήσεις της "ΠΑΕ Παναιγιάλειος" και του Ερασιτέχνη στηρίζουν και υποστηρίζουν την μουσική εκδήλωση με τίτλο "Ένας ουρανός με αστέρια" που θα πραγματοποιηθεί στο "Σήμαντρον Traditional Village" με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα και τον ερμηνευτή Δάκη.

ppl

Η συναυλία έχει και φιλανθρωπικό σκοπό καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ΕΚΑΜΕ ΑΜΕΑ Αιγίου. Υπενθυμίζεται πως το πολυτελές ξενοδοχείο «Semantron Traditional Village» που βρίσκεται στον Ελαιώνα Αιγιάλειας, ανήκει στον όμιλο ξενοδοχειακών επιχειρήσεων «PT HOTELIA», ο οποίος είναι και ο μεγάλος υποστηρικτής τού Παναιγιαλείου. Σύσσωμη η "οικογένεια" του Παναιγιαλείου θα δώσει το "παρών" στην αυριανή εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 9.30μ.μ.».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 14 Ιούλιος 2017 14:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep