Επαγγελματίας ο Παπαδάκης

Ο 19χρονος τερματοφύλακας προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ.

Την ευκαιρία που περίμενε πήρε ο Μανώλης Παπαδάκης, ο οποίος εξαργύρωσε τις πολύ καλές του εμφανίσεις με την Κ19 του ΟΦΗ με το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Έτσι, μετά του Πλευράκη και Παναγιώτου, ο 19χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος πανηγύρισε με την ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα Νέων της Football League, είναι ο επόμενος που προωθείται στην πρώτη ομάδα των «ασπρόμαυρων».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε:

«Μια ακόμη κίνηση για το σήμερα και το αύριο της ομάδας, πραγματοποίησε ο ΟΦΗ. Μετά τους Πλευράκη (μέσος) και Παναγιώτου (τερματοφύλακας) οι οποίοι προωθήθηκαν από την Κ19 και υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια, ένας ακόμη νεαρός σε ηλικία παίκτης, έγινε επαγγελματίας. Ο λόγος για τον 19χρονο τερματοφύλακα Μανόλη Παπαδάκη, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Ο Παπαδάκης συμμετείχε όλη τη χρονιά που πέρασε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ενώ αγωνίστηκε με την Κ19 στην τελική φάση στα παιχνίδια με τα Τρίκαλα και τον Άρη και βοήθησε σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων της Football league, από τον ΟΦΗ. Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 21-2-1988. Εχει αγωνιστεί στον ΠΟΑ, στην Κ15 του Ολυμπιακού, στον Ηρόδοτο, στον Αστέρα Μυρτιάς, στην Κ19 του Εργοτέλη και στην Κ19 του ΟΦΗ».

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Παπαδάκης τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους ανθρώπους του ΟΦΗ, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα και θα δώσω το 100% για να τους δικαιώσω».

Last modified onΤετάρτη, 12 Ιούλιος 2017 13:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep