Μηνυτήρια αναφορά

Ο ΑΣ Αναγέννησης Καρδίτσας κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για τους όρους παραχώρησης της δημοτικής έκτασης στην ΕΠΣΚ.

Την οδό της δικαιοσύνης επέλεξαν οι άνθρωποι του ΑΣ Αναγέννησης Καρδίτσας, προκειμένου να διερευνηθούν οι όροι παραχώρησης και το καθεστώς που επικρατεί στη δημοτική έκταση στον Άγιο Δημήτριο από τον Δήμο στην ΕΠΣ Καρδίτσας.

Όπως αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι», που κατέθεσαν τη Δευτέρα (10/07) μηνυτήρια αναφορά, ο σύλλογος έχει έννομο συμφέρον και απαιτεί να διαλευκανθεί η υπόθεση ώστε να μάθει ο κάθε Καρδιτσιώτης τι ακριβώς συμβαίνει. Αναλυτικά:

«Στα χέρια της δικαιοσύνης είναι πλέον η υπόθεση με τους όρους παραχώρησης δημοτικής έκτασης από τον Δήμο στην ΕΠΣΚ εδώ και δεκατέσσερα χρόνια στην περιοχή της Αγίου Νικολάου.

Η διοίκηση του ΑΣ Αναγέννηση μετά από συντονισμένες ενέργειες και με τους νομικούς της κ.κ. Χρήστο Δήμου και Βασίλη Κωστή, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία Καρδίτσας το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουλίου, ώστε να διερευνηθούν οι όροι παραχώρησης και το καθεστώς που επικρατεί.

Έχοντας έννομο συμφέρον ο σύλλογος απαιτεί πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης για να πληροφορηθεί και ο τελευταίος Καρδιτσιώτης τι ακριβώς συνέβη εκεί και γιατί ο χώρος εξακολουθεί να παραμένει δεσμευμένος.
Σε δηλώσεις τους οι νομικοί της ομάδας μας τόνισαν: 

"Καταθέσαμε σήμερα την μηνυτήρια αναφορά του ΑΣ Αναγέννηση που έχει έννομο συμφέρον για τους όρους παραχώρησης της έκτασης της Αγ. Νικολάου στην ΕΠΣΚ από τον Δήμο Καρδίτσας. Δεν χρειάζεται να εισέλθουμε σε λεπτομέρειες, αυτές θα εξεταστούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως  απονομή της δικαιοσύνης είναι η επιτομή της δημοκρατίας. Και σ' αυτή πιστεύουμε."».

Last modified onΔευτέρα, 10 Ιούλιος 2017 12:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep