«Ίδια φιλοσοφία και στις υποδομές»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος συναντήθηκε με τους υπεύθυνους των ακαδημιών του ΟΦΗ.

Συνάντηση με τους παράγοντες και τους προπονητές, των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ είχε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε πως και οι ακαδημίες θα πρέπει να λειτουργούν με την ίδια φιλοσοφία που υπάρχει στην πρώτη ομάδα.

«Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα είμαστε και φέτος πολύ κοντά, ώστε να διορθωθούν πράγματα στα οποία πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα. Γίνεται καλή προσπάθεια, στις υποδομές του ΟΦΗ, αλλά σίγουρα κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα, ώστε τα επόμενα χρόνια να μπορέσουν να αναδειχθούν παίκτες, για την πρώτη ομάδα», σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο προπονητής της πρώτης ομάδας, ο οποίος και την περσινή σεζόν βρέθηκε δίπλα στις μικρές ομάδες παρακολουθώντας την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών.

Επίσης ο Παπαδόπουλος τόνισε την σημασία «ο ΟΦΗ να λειτουργεί από τις υποδομές μέχρι την πρώτη ομάδα, με την ίδια φιλοσοφία», ενώ έδωσε κατευθύνσεις σε θέματα που αφορούν στην πειθαρχία, τον σεβασμό από τους αθλητές σε όλους τους χώρους του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, στην καθαριότητα, στον ρουχισμό και την συμπεριφορά που πρέπει να έχουν άπαντες.

Δεν παρέλειψε ακόμα να μιλήσει και για τους παίκτες της Κ19 του ΟΦΗ, Παναγιώτου και Πλευράκη, που έγιναν πρόσφατα επαγγελματίες και ανέφερε ότι και άλλοι παίκτες βρίσκονται υπό παρακολούθηση για να περάσουν την πόρτα της πρώτης ομάδας στο άμεσο μέλλον.

Last modified onΣάββατο, 08 Ιούλιος 2017 17:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep