«Ο Μουμίν θα βοηθήσει τον Άρη»

Ο Βασίλης Γκόλιας αναφέρεται στον πρώην συμπαίκτη του στον ΑΟΤ, Χουσεΐν Μουμίν και την επικείμενη μεταγραφή του στον Άρη

Ο Άρης έχει δώσει τα χέρια με τον Χουσεΐν Μουμίν για συμβόλαιο διετούς διάρκειας και ο Βασίλης Γκόλιας, συμπαίκτης του 30χρονου μέσου στον ΑΟΤ, μίλησε στον «Libero 107,4», για το πόσο σημαντική μπορεί να αποδειχθεί αυτή η μεταγραφή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά ο Γκόλιας μίλησε:

Για την συνύπαρξη του με τον Μουμίν στον ΑΟΤ:

«Ημασταν μαζί περίπου πέντε χρόνια στον Παναιτωλικό και φέτος στα Τρίκαλα. Νομίζω είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία. Εχει εμπειρία από Super League και Football League. Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης. Μακάρι να είναι καλά για να βοηθήσει την ομάδα».

Για τη θέση του και πως κινείται στο γήπεδο:

«Είναι αμυντικό χαφ. Εκεί έπαιζε φέτος στα Τρίκαλα. Θα κάνει όσα χρειάζονται και ό,τι του πει ο προπονητής του. Μπορεί να βοηθήσει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Για μένα είναι παίκτης της 1ης κατηγορίας. Αν πάνε όλα καλά, θα βοηθήσει τον ΑΡΗ».

Για τη συχνότητα με την οποία σκόραρε φέτος:

«Εκανε την πιο παραγωγική του χρονιά. Φετος ήταν παίκτης-βαρόμετρο για τα Τρίκαλα».

Για τον χαρακτήρα του:

«Εξαιρετικός χαρακτήρας. Ήρεμος άνθρωπος, χαμηλών τόνων που δεν ασχολείται με πολλά».

Για την απώλεια της ανόδου από τον ΑΡΗ:

«Ηρθαν πολλοί παίκτες από Super League και άργησαν να προσαρμοστούν στα δεδομένα της κατηγορίας. Η Football League είναι πιο δυνατή».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 01 Ιούλιος 2017 14:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep