«Χωράφι για... πρόβατα» (video)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας υπενθύμισε τι δήλωνε το 2015 ο Δήμαρχος, Φώτης Αλεξάκος για τον χώρο που παραχωρήθηκε στην ΕΠΣ.

Την απορία «τι άλλαξε από τότε και το «περιφραγμένο χωράφι που βόσκουν πρόβατα», έγινε «Ενωσιακό γήπεδο κατά 90% ολοκληρωμένο» εξέφρασε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η θεσσαλική ομάδα παρουσίασε βίντεο από τις προ δύο ετών δηλώσεις του Δημάρχου, Φώτη Αλεξάκου και ανέφερε σχετικά:

Λένε πως τα γραπτά μένουν! Σίγουρα... Στην εποχή μας μένουν και τα... βίντεο! Και ιδιαίτερα όταν καταγράφονται επίσημες συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων!!! Έλεγε, λοιπόν, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος στις 7 Οκτωβρίου του 2015 σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον χώρο που παραχωρήθηκε στην ΕΠΣΚ:

Με απόλυτη σαφήνεια δήλωνε ενώπιον του σώματος ότι αν εντός τετραμήνου (7 Οκτωβρίου 2015 επαναλαμβάνουμε) δεν κάνει τίποτα η ΕΠΣΚ και στον πρώτο και στον δεύτερο χωρο, ο Δήμος θα πρέπει να πάρει πίσω την έκταση με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου... Mάλιστα χαρακτήριζε τον χώρο, «περιφραγμένο χωράφι που βόσκουν πρόβατα»! Αυτά δεν τα λέμε εμείς που... φανατίζουμε τον κόσμο αλλά ο πρώτος πολίτης της Καρδίτσας. Ο Δήμαρχος! Και ΟΡΘΟΤΑΤΑ τα έλεγε τότε γιατί αυτή ήταν η αλήθεια!!!

Από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι τη συνεδρίαση της 26ης Ιουνίου του 2017 πέρασαν όχι τέσσερις μήνες, αλλά ΕΙΚΟΣΙ!!!! Και απο τη σφοδρή αντιπαράθεση που υπήρξε τότε, τι στην ευχή μεσολάβησε και έχουμε συμπόρευση του Δήμου με την ΕΠΣΚ σε τέτοιο σημείο που να μπερδευόμαστε καθώς ο πρώτος μοιάζει να είναι γραφείο τύπου της δεύτερης; Θα μας απαντήσει κανείς; Τι άλλαξε απο τότε και το «περιφραγμένο χωράφι που βόσκουν πρόβατα» έγινε «Ενωσιακό Γήπεδο κατα 90% ολοκληρωμένο»;

Media

Last modified onΠέμπτη, 29 Ιούνιος 2017 21:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep