Ανακοίνωσε Πολίτη

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Πολίτη, για τα επόμενα δύο χρόνια

Την εστία του Παναιγιάλειου θα υπερασπίζεται από την νέα σεζόν ο Δημήτρης Πολίτης. Ο 22χρονος τερματοφύλακας είχε δώσει τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας του Αιγίου, με τις υπογραφές να… πέφτουν το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Ιουνίου. Έτσι, ο πρώην τερματοφύλακας του Κισσαμικού θα αντικαταστήσει τον Σάκη Γκαραβέλη, κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Αιγίου.

Να θυμίσουμε πως ο Πολίτης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο, ενώ αγωνίστηκε δύο σεζόν στην Ζάκυνθο, έχοντας συνολικά 22 συμμετοχές (19 στο πρωτάθλημα και τρεις στο κύπελλο), προτού μεταγραφεί το περασμένο καλοκαίρι στον Κισσαμικό, μετρώντας συνολικά τέσσερις συμμετοχές (μία στο πρωτάθλημα και τρεις στο κύπελλο) με την ομάδα των Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Πολίτη.

Ο γεννημένος στις 8 Μαρτίου 1995 Δημήτρης Πολίτης, ύψους 1,91 μ. συμφώνησε με τη Διοίκηση της ομάδας μας για διετή συνεργασία.

Τη σεζόν που έληξε αγωνιζόταν με τα χρώματα του Κισσαμικού. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, με τον οποίο συμμετείχε στη Super League.

Έχει, επίσης, αγωνιστεί στη Β΄ Εθνική και με τη φανέλα της Ζακύνθου.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά τη συμφωνία με τον Παναιγιάλειο, ο Δημήτρης Πολίτης είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Παναιγιαλείου. Εύχομαι να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να τα καταφέρουμε. Εύχομαι υγεία και ό,τι καλύτερο».

Από την πλευρά της η Διοίκηση της ομάδας μας εύχεται στο Δημήτρη υγεία, δύναμη, συνεργασία, δουλειά και επιτυχίες.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 29 Ιούνιος 2017 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep