«Να επιστρέψουμε εκεί που αξίζουμε»

Ο Νίκος Κουσκουνάς υπόσχεται σκληρή δουλειά, ώστε να βοηθήσει τον ΟΦΗ να επιτρέψει στην Super League

Ο ΟΦΗ έκανε το… κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Νίκου Κουσκουνά, με τον πρώτο σκόρερ της Football League τα δύο τελευταία χρόνια (με την φανέλα του ΑΟΤ), να μιλά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Ηρακλείου. Ο Κουσκουνάς δεν έκρυψε την χαρά του που θα φορέσει την φανέλα μίας εκ των πλέον ιστορικών, όπως υποστήριξε, ομάδων της Ελλάδας, υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις του, ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει στην Super League, ενώ στάθηκε και στο πόσο σημαντικό ρόλο στην απόφαση του, έπαιξε ο ίδιος ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά:

«Έρχομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος, για να βοηθήσω όσο γίνεται, ώστε να πετύχει η ομάδα το στόχο και να ανέβει στην Super League. Η πρώτη επαφή ήταν με τον Ηλία Κώτσιο. Επαιξε όμως  μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου και η επιθυμία του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου, για να κατέβω στην Κρήτη».

«Είναι μια δύσκολη κατηγορία η Β’ Εθνική. Εχει καλές και ιστορικές ομάδες. Ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει κάστρο την έδρα του και από εκεί και πέρα με μια καλή πορεία, για να πετύχει το στόχο».

«Θα υποσχεθώ στον κόσμο ότι θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ, έχω κάνει καλές χρονιές τελευταία και εύχομαι στον ΟΦΗ, να τα πάω ακόμα καλύτερα!»

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 28 Ιούνιος 2017 15:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep