Χωρίς λύση το γηπεδικό...

Σε κλίμα έντασης το Δημοτικό Συμβούλιο στην Καρδίτσα. Δεν πέρασε η πρόταση του ΑΣ Αναγέννηση.

Επεισοδιακό ήταν το Δημοτικό Συμβούλιο στην Καρδίτσα το βράδυ της Δευτέρας (26/06). Έπειτα από περίπου τρεις ώρες συνεδρίασης και αφού πολλές πλευρές εξέφρασαν την άποψη πως πρέπει η έκταση στον Άγιο Νικόλαο να παραχωρηθεί στην Αναγέννηση, εν τέλει με ψήφους 16-11 επικράτησε η θέση του Δημάρχου, Φώτη Αλεξάκου, ο οποίος πρότεινε να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια την ΕΠΣ και εν συνεχεία να βρεθεί φόρμουλα μεταξύ της τελευταίας και της Αναγέννησης για τη χρησιμοποίηση του χώρου και την παραχώρηση στον ΑΣ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη,Γιώργος Κατσίκης κατέθεσε την πρόταση που είχε δημοσιοποιήσει, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος, Ηλίας Χαντζής πρότεινε να δοθεί το γήπεδο άμεσα στην Αναγέννηση. Ο πρώην Αντιδήμαρχος και μέλος της πλειοψηφούσας παράταξης, Σωτήρης Αντωνίου χαρακτήρισε τις εγκαταστάσεις «ζούγκλα», ενώ με την άποψη πως πρέπει οι εγκαταστάσεις να παραχωρηθούν στην ΑΣΑ τάχθηκε και ο πρώην Δήμαρχος, Κώστας Παπαλός. Ίδια θέση εξέφρασε η αντιπολίτευση και ο Αντιπεριφερειάρχης, Βασίλης Τσιάκος.

Εν τέλει, υπερίσχυσε η πλειοψηφούσα παράταξη, καλύπτοντας την ΕΠΣ, στην οποία έχει παραχωρηθεί η έκταση από το 2003, αλλά αυτή δεν προσφέρεται για καμία δραστηριότητα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 27 Ιούνιος 2017 03:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep