«Θα πετύχει με Αντωνίου»

Ο Παναγιώτης Κατσίκης υποστήριξε ότι είναι η ώρα του Σωτήρη Αντωνίου να πάει σε μία ομάδα όπως ο Άρης και να πετύχει.

Στην εκπομπή «AllAboutARIS on AIR» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής, Παναγιώτης Κατσίκης που συνεργάστηκε με τον Σωτήρη Αντωνίου στη Σπάρτη. Αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του και τόνισε ότι ο πρώην προπονητής του αξίζει μια ευκαιρία και ότι η συνταγή θα πετύχει. Αναλυτικά είπε:

«Είναι πολύ εργατικός, αγαπάει αυτό που κάνει και νομίζω είναι η ευκαιρία του να αναλάβει μία μεγάλη ομάδα. Δεν μπορούν να συγκριθούν οι προηγούμενες ομάδες του με τον Άρη, αλλά έδειξε και στη Σπάρτη την προηγούμενη χρονιά ότι μπορεί να δουλέψει σε μία μεγαλύτερη ομάδα. Θεωρώ ότι αξίζει μία ευκαιρία και επειδή ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα, θα πετύχει η συνταγή. Είναι κοντά στους παίκτες, δουλέυει πολύ στην ψυχολογία των παικτών και επειδή θα έχει και καλό ρόστερ πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Ξεκινάει από το να έχει καλά... αποδυτήρια».

Όσον αφορά την φιλοσοφία του Σωτήρη Αντωνίου είπε:

«Του αρέσει να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, να χτίζει... από πίσω, κάτω η μπάλα».

Για το ενδιαφέρον της Λάρισας για τον Αντωνίου:

«Απ' όσο γνωρίσω είχε πρόταση από την Λάρισα, αλλά δεν εγκατέλειψε το έργο του στην Σπάρτη. Έφτασε σε ένα σημείο δύσκολο όπως ξέρουμε με την Σπάρτη και τότε έφυγε. Ασχολείται όλη μέρα με το ποδόσφαιρο, είναι νέος, φιλόδοξος και έχει όνειρα. Θεωρώ ότι θα ανταπεξέλθει στον Άρη παρά την πίεση. Ήταν πέρυσι η πρώτη του χρονιά, πιστεύω ότι αξίζει, είναι η ώρα του να πάει σε μία ομάδα όπως ο Άρης και να πετύχει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep