«Με τον ΟΦΗ στην Super League»

Αμέσως μετά την συμφωνία του με τον ΟΦΗ για ανανέωση του συμβολαίου του, ο Δημήτρης Μάνος αποκαλύπτει τον μεγάλο του στόχο

Την φανέλα του ΟΦΗ θα συνεχίσει να φορά και την νέα σεζόν ο Δημήτρης Μάνος, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Πολεμαρχάκη, για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Μάλιστα, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πατρίς», ο 22χρονος φορ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη των πραγμάτων.

«Eίμαι πολύ ευχαριστημένος που παραμένω στον ΟΦΗ. Στα συν για εμένα είναι οτι έμεινε ο Παπαδόπουλος αλλά και το οτι με ήθελαν και μου έδειξαν εμπιστοσύνη ο ίδιος και η Διοίκηση», τόνισε ο Μάνος, που στην συνέχεια αποκάλυψε, τόσο το ενδιαφέρον της Λαμίας προς το πρόσωπο του, όσο και τους στόχους που έχει, από εδώ και πέρα, με τους Κρητικούς.

«Υπήρξε ενδιαφέρον από την Λαμία αλλά ο ΟΦΗ με ήθελε και δεν ξεχνώ οτι αυτή η ομάδα με βοήθησε πολύ. Έκανα ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο και ήθελα να συνεχίσω.  Θέλω να παίξω με τον ΟΦΗ στην Super League. Αυτός είναι ο δικός μου στόχος αλλά και της ομάδας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 10:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep