Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Πετύχαμε όμορφα γκολ»

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μίλησε για την σοβαρότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής και έφτασαν στη νίκη επί της Αναγέννησης Επανωμής. Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μίλησε για την σοβαρότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής και έφτασαν στη νίκη επί της Αναγέννησης Επανωμής.

 Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη της Καλλονής στην Επανομή.

Στην σοβαρότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στάθηκε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, αλλά έκανε και κάποια παράπονα για την χαλάρωση που έδειξαν στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. 

«Πιστεύω ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μου, για την προσπάθεια και τη νίκη που πετύχαμε. ‘Ηταν ένα σημαντικό παιχνίδι, σε μια έδρα δύσκολη απέναντι σε μια ομάδα καλή. Από την αρχή είδαμε σοβαρά το ματς και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια καλή παρουσία και χαίρομαι που πετύχαμε τόσο όμορφα γκολ, καθώς αυτό είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Στενοχωρέθηκα στο δεύτερο μέρος που δεν είχαμε την ιδιαίτερα καλή απόδοση, μπήκαμε χαλαρά και δεχθήκαμε γκολ. Έτσι δημιούργησε η Επανομή κι άλλες φάσεις, αλλά βρήκαμε τους ρυθμούς μας, βάλαμε άλλο ένα γκολ και κερδίσαμε δίκαια». Κλείνοντας ο βραζιλιάνος ευχαρίστησε την Επανομή για τη φιλοξενία και της ευχθήκε τα καλύτερα.

Last modified onΤετάρτη, 09 Μάιος 2012 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep