«Δεν ήρθα για να φύγω ως αποτυχημένος»

Ο Μάρκος Ντούνης δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει στον Άρη.

Την επιθυμία του να βρίσκεται στο ρόστερ του Άρη και τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Μάρκος Ντούνης.

Ο 25χρονος επιθετικός των «κίτρινων» δήλωσε στην «Arena Press» πως δεν πήγε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για να αποχωρήσει ως αποτυχημένος, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στον Νίκο Κωστένογλου, λέγοντας πως ήταν ακατόρθωτο αυτό που προσπάθησε να πετύχει και τον χαρακτήρισε επιτυχημένο βάσει και των συνθηκών που είχε να αντιμετωπίσει. Επίσης μίλησε και για τον νέο τεχνικό διευθυντή, Παύλο Μυροφορίδη.

Αρχικά είπε για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, που ολοκληρώθηκε:  «Μένει μία μεγάλη πίκρα. Είχαμε ως μεγάλο στόχο την άνοδο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Υπάρχουν κάποιες ελπίδες, μέσω της τρίτης θέσης, ωστόσο καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολο κι ότι θα χρειαστούν λίγες ακόμα μέρες για να ξέρουμε αν μπορούμε να ελπίζουμε σε αυτό. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, κάποιες ομάδες ήταν δυνατές και εκτός αγωνιστικών χώρων».

Για το μέλλον του είπε: «Πιστεύω ότι θα είμαι στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Δεν ήρθα για να αποχωρήσω ως αποτυχημένος από τον σύλλογο. Έχω μία… δουλειά να ολοκληρώσω. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για μένα, αλλά για πολλούς από τους συμπαίκτες μου».

Για την προσωπική του παρουσία στην ομάδα τόνισε: «Δεν ξεκίνησα καλά, είχα ένα τραυματισμό στο χέρι. Στη συνέχεια, όμως, βρήκα τα πατήματά του. Σίγουρα δεν ήμουν αυτός που θα ήθελα. Μπορούσα να προσφέρω ακόμα περισσότερα».

Για τον Νίκο Κωστένογλου είπε: «Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά στην καριέρα μου. Η πίεση ήταν αρκετά μεγάλη, ενώ πολλές φορές έπρεπε να αντιμετωπίσουμε και την καταρρακωμένη μας ψυχολογία. Τρέχαμε και δεν… φτάναμε. Όταν έπρεπε να καλύψεις το χαμένο έδαφος, τη στιγμή που οι άλλες ομάδες κέρδιζαν, με τον τρόπο που τα κατάφερναν, μας έριχνε σημαντικά την ψυχολογία. Ο κ. Κωστένογλου προσπάθησε να κάνει το καλύτερο και τον ευχαριστούμε. Ήταν σχεδόν ακατόρθωτο αυτό που έπρεπε να πετύχει, μετά από ένα κακό πρώτο γύρο. Όμως τον θεωρώ επιτυχημένο αν αναλογιστεί και κανείς τις συνθήκες όταν ανέλαβε. Δείξαμε ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό και είναι δικό του έργο».

Για τον Παύλο Μυροφορίδη σημείωσε: «Το πόστο του τεχνικού διευθυντή, είναι μία θέση εξαιρετικά σημαντική. Ο κ. Μυροφορίδης είναι ένας άνθρωπος επιτυχημένος και το δείχνουν οι άνοδοι που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια. Είναι σημαντικό που υπάρχει ένα πρόσωπο με αυτή την εμπειρία σε μία θέση, που προσωπικά θεωρώ το «Α και το Ω» σε μία ομάδα. Ξέρει από ποδόσφαιρο, το έχει αποδείξει και θεωρώ ότι από τη στιγμή που θα αναλάβει την οργάνωση, θα αλλάξουν πολλά».

Last modified onΤρίτη, 20 Ιούνιος 2017 10:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep