« Ο Άρης οφείλει να προχωρήσει»

Ο Μπάμπης Μουστακίδης χαρακτήρισε αρνητική εξέλιξη για τον Άρη την παραμονή Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην άκρη του πάγκο του ΟΦΗ και για τα επόμενα τρία χρόνια, εξέλιξη ιδιαίτερα αρνητική για τον Άρη, όπως τόνισε με δηλώσεις του στον «Metropolis 95,5», ο Μπάμπης Μουστακίδης. Ο παλαίμαχος άσος των «κιτρινόμαυρων» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 46χρονο τεχνικό, υποστηρίζοντας, όμως, πως ο Άρης οφείλει, πλέον, να προχωρήσει σε άλλη επιλογή που θα του εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία.

«Το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου με τον ΟΦΗ δεν είχε ολοκληρωθεί, οπότε έγιναν κάποιες επαφές, μπορούμε να πούμε, διερευνητικές. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και το αποτέλεσμα είναι πως δεν έκλεισε στον Άρη. Προφανώς κάτι δεν του άρεσε στην πρόταση. Ή δεν μπόρεσαν να βρουν κοινή συνισταμένη σε κάποια πράγματα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε λεπτομέρειες, δεν νομίζω πως ήταν οικονομικό το θέμα. Ίσως υπήρξε διαφωνία στον σχεδιασμό, τις εγγυήσεις ή κάτι άλλο. Σημασία έχει ότι δεν έκλεισε ο Παπαδόπουλος και γνώμη μου είναι πως αυτό είναι αρνητικό για τον Άρη. Είναι ένας προπονητής που έδειξε ότι είναι νέο μυαλό μέσα στο ποδόσφαιρο, δουλεύει στη σωστή κατεύθυνση και είναι αρνητικό που δεν ήρθε».

«Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, πως η ζωή σταματά εδώ. Πρέπει να προχωρήσει ο Άρης σε μια άλλη επιλογή για να μπορέσει να οργανωθεί η ομάδα και να επιστρέψει του χρόνου εκεί που ανήκει. Δεν πρέπει να μένουμε στα πρόσωπα. Αν έκλεινε θα ήταν μια καλή κίνηση, γιατί έχει δείξει καλά σημάδια γραφής στην καριέρα του. Ξέρει πώς να βαδίσει σωστά με τις ομάδες που δούλεψε. Όταν έκανε πέρσι τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα ο Άρης, με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο του, τότε έχασε την μεγάλη ευκαιρία για τον Παπαδόπουλο».

Το όνομα του Νίκου Παπαδόπουλου, πλέον, «σβήστηκε» από την λίστα των υποψηφίων αντικαταστατών του Νίκου Κωστένογλου, με τον Μπάμπη Μουστακίδη να τονίζει πως σημασία δεν έχουν τα ονόματα, αλλά να γίνει σωστή δουλειά και να υπάρξει σωστή οργάνωση από την αρχή της σεζόν.

«Δεν μπορούμε να το παίζουμε ειδήμονες, όταν είμαστε έξω από τον χορό. Πολλά ονόματα γράφτηκαν, όλοι έχουν τη δική τους πορεία στο ποδόσφαιρο και κρίνονται με τον τρόπο δουλειάς τους και τα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα ακούστηκαν τα ονόματα του Βοσνιάδη και του Παντελίδη, με τον τελευταίο να το απορρίπτει για δικούς του λόγους».

«Δεν μένουμε στα ονόματα. Σημασία έχει ο Άρης να οργανωθεί σωστά για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του Πρωταθλήματος. Ναι μεν είναι δύσκολο το Πρωτάθλημα, όμως, η προχειρότητα με την οποία λειτούργησε πέρσι ο Άρης ήταν το στοιχείο που τον έφερε στη θέση να κυνηγά δύο μικρότερου βεληνεκούς ομάδες, όσο και καλή πορεία να είχαν. Όλα έχουν αντίκτυπο στο τι έγινε το καλοκαίρι. Εκεί χτίζονται οι ομάδες και όχι με κινήσεις ανάγκης μεσούσης της χρονιάς, γιατί όταν ο άλλος έχει βρει τον δρόμο του, είναι δύσκολο να κυνηγάς για να τον φτάσεις».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 14:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep