17 Ιουλίου η «πρώτη» του ΟΦΗ

Εντός αλλά και εκτός Κρήτης θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή προετοιμασία του ΟΦΗ, ενόψει της νέας σεζόν

Τέλος καλό, όλα καλά στον ΟΦΗ, αναφορικά με την παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία και πλέον σειρά παίρνουν τα καθαρά οργανωτικά θέματα της ομάδας. Έτσι, με βάση τον σχεδιασμό του τεχνικού επιτελείου, η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας των Κρητικών, για την νέα περίοδο, θα είναι η 17η Ιουλίου.

Κάτι τέτοιο θα «κλειδώσει» μόλις γίνει και επίσημα γνωστή η ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League, ενώ, όπως έγινε γνωστό, το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, διάρκειας τριών εβδομάδων, θα πραγματοποιηθεί… εντός έδρας και συγκεκριμένα στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο».

Αμέσως μετά και για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων, ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του εκτός Κρήτης, σε αθλητικό κέντρο που θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών. Μάλιστα, μέσα σε αυτό το διάστημα, το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου αναμένεται να δώσει και τρία φιλικά παιχνίδια.

Γεγονός είναι πως, αν και έχουν περάσει μόλις ελάχιστες ώρες από την επίσημη ανακοίνωσης παραμονής του Νίκου Παπαδόπουλου στην ομάδα, ο ίδιος και το επιτελείο του, έχουν πέσει με τα… μούτρα στην δουλειά, τόσο για μεταγραφικά θέματα, όσο και για γενικά ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 14:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep