Ξεκινά το «Αγιάλεια Youth Cup 2017»

Ομάδες από την Αττική και την Αχαΐα θα λάβουν μέρος στου τουρνουά, που εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια του Παναιγιάλειου

Ένα σημαντικό τουρνουά θα διεξαχθεί στο Αίγιο, το διάστημα 16-19 Ιουνίου. Ο λόγος για το «Αγιάλεια Υouth Cup 2017», που θα πραγματοποιηθεί σε γήπεδα φυσικού και πλαστικού χλοοτάπητα.

Οι διοργανωτές του τουρνουά δηλώνουν πανέτοιμοι για την διεξαγωγή του, ενώ το παρών θα δώσουν ομάδες από την Αττική και την Αχαϊα, με το σύνολο των αθλητών να φτάνει τους 350!

Να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η πρώτη περίοδος του τουρνουά, καθώς θα ακολουθήσουν άλλες δύο, αρχικά από 22-25 Ιουνίου και εν συνεχεία από 29 Ιουνίου ως 2 Ιουλίου. Η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 90 χρόνων ίδρυσης του Παναιγιάλειου, διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγιαλείας και της ΕΠΣ Αχαΐας, με τους διοργανωτές να σκοπεύουν, όχι μόνο να διαφημίσουν την περιοχή στο πανελλήνιο, αλλά και θα καθιερώσουν το «Αιγιάλεια Youth Cup»,  προσελκύοντας κάθε χρόνο εκατοντάδες επισκέπτες.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 11:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep