Ώρα για… καλλωπισμό (pics)

Ο ΟΦΗ ευχαρίστησε τον Δήμο Ηρακλείου για τον καθαρισμό της περιοχής περιμετρικά του «ΒΑΚ»

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ ολοκληρώθηκαν και κρίθηκε πως αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για λίγο… καλλωπισμό στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, ώστε να είναι έτοιμες σε περίπου ένα μήνα, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, με ιδιαίτερη φροντίδα, προχώρησαν σε ολικό καθαρισμό της περιοχής περιμετρικά του «Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου», κλαδεύοντας δέντρα, ξεριζώνοντας χόρτα και απομακρύνοντας άχρηστα και επικίνδυνα αντικείμενα από την περιοχή. Κινήσεις άκρως απαραίτητες, καθώς μην ξεχνάμε πως το Σαββατοκύριακο 17/18 Ιουνίου, στο «ΒΑΚ» θα διεξαχθεί η «2η Συνάντηση Αναπτυξιακών Ηλικιών», με την συμμετοχή πάνω από 500 νεαρών ποδοσφαιριστών.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ δεν παρέλειψε, με ανακοίνωση της, να ευχαριστήσει την δημοτική αρχή της πόλης αλλά και προσωπικά, τόσο τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, Χάρη Μαμουλάκη, όσο και τον υπεύθυνο καθαριότητας, Μιχάλη Καρασάββα, οι οποίοι και φρόντισαν να διαθέσουν το προσωπικό αλλά και τα μηχανήματα του Δήμου Ηρακλείου.

katha 2

katha 3

katha 5

katha 7

katha 6

katha 10

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 14:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep