«Επαφή με Παπαδόπουλο»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης σημείωσε ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι μεταξύ ΟΦΗ και Άρη.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης που έχει συνεργαστεί με τον Παύλο Μυροφορίδη στον Απόλλωνα και μαζί έχουν πανηγυρίσει άνοδο στη Super League. Ο Μακεδόνας ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να πιάσει δουλειά στον Άρη, υποστήριξε ότι είχε μία κουβέντα με τον νέο τεχνικό διευθυντή, αλλά τόνισε: «Από όσο γνωρίζω υπάρχει μια επαφή με τον Νίκο Παπαδόπουλο».

Αν έχει επαφή με τον Άρη:

«Όλα ξεκινούν από την πρόσληψη του Παύλου Μυροφορίδη φαντάζομαι. Υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια η συνεργασία μας, φαντάζει κάπως εύκολο ότι μπορεί να γίνει συζήτηση μεταξύ μας. Είχαμε επιτυχίες μαζί στον Απόλλωνα και μας συνδέει φιλία και οικογενειακές σχέσεις με τον Παύλο Μυροφορίδη. Άλλο, όμως το επαγγελματικό και άλλο το φιλικό.

Δεν είναι ντε φάκτο ότι επειδή υπήρξε αυτή η συνεργασία θα πηγαίνουν από πίσω οι ίδιοι προπονητές. Μίλησα μαζί του πριν μία ημέρα. Υπάρχουν προτεραιότητες στον Άρη. Παρακολουθούμε. Δεν έχω κάνει κάποια επαφή με τον Άρη, μόνο μία συζήτηση με τον Παύλο».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο και αν εκτιμά ότι θα πάει στον Άρη εκείνος ή ο ίδιος:

«Είναι επιλογή του Άρη καθαρά και των προπονητών να συμφωνήσουν σε διάφορα πράγματα. Μπορεί να είσαι επιλογή και να μην προχωρήσει ή να θέλει κάτι άλλο ο Άρης. Από ό,τι φαντάζομαι πρέπει να υπάρχει επαφή με τον Νίκο. Θα εχει βάθος λίγο η υπόθεση».

Βλέπετε τον Παπαδόπουλο στον Άρη ή στον ΟΦΗ; Και υπάρχει περίπτωση να πάτε εσείς στον ΟΦΗ;

«Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι είναι ενδιάμεσα. Αυτό δεν είναι κάτι ντε φάκτο. Είναι πράγματα που συζητιούνται, κάποιες επαφές υπάρχουν και πιστεύω ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν νέα».

Εάν θα ήθελε να πάει στον Άρη:

«Εάν οι συνθήκες είναι όπως πρέπει, γιατί όχι; Ποιος λέει όχι στον Άρη; Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν οι προϋποθέσεις και το κυριότερο να μην υπάρχει η ευκολία του «Άρης είμαστε και δεν βλέπουμε κανέναν. Το έλεγα από την αρχή της χρονιάς και όταν συνεργάστηκα με τον κύριο Καρυπίδη στη Βέροια. Είδαμε πόσο δύσκολο ήταν με τον Απόλλωνα και τη Λαμία, δύο οργανωμένες ομάδες, που οικονομικά δεν είχαν προβλήματα και πήγαν τρένο το πρωτάθλημα.

Ο Άρης υποτίμησε την κατηγορία που έπαιζε. Πίστευε ότι εύκολα ή δύσκολα θα άλλαζε κατηγορία, αλλά δεν είναι έτσι. Πρέπει να το γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα. Εκτός από την καλή ομάδα που πρέπει να φτιάξεις, πρέπει να έχεις ηρεμία, να διαχειριστείς το καλό αποτέλεσμα. Όπως έγιναν φέτος, υπήρχαν δύο ομάδες φέτος που όσο και αν της κυνηγούσες δεν τις έφτανες. Ήταν πολύ δύσκολο το έργο του Άρη από τη στιγμή που έμεινε πίσω».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 15:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep