«Το μέλλον της Αναγέννησης»

Ο Γιάννης Μάγγος μίλησε στο Fl News για το σπουδαίο «διπλό» της ΑΣΑ στη Λαμία.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για την Αναγέννηση Καρδίτσας, με το σπουδαίο «διπλό» στη Φθιώτιδα σε βάρος της Λαμίας, που θα γιόρταζε την άνοδο στη Super League. Χάρη στο γκολ του Τσιλούλη, η ΑΣΑ επικράτησε 1-0 και έκλεισε με τρίποντο τη Stoiximan.gr Football League.

Μία μέρα μετά ο προπονητής των Θεσσαλών, Γιάννης Μάγγος, μίλησε στο Fl News για την επιτυχία της ομάδας του και έπλεξε το εγκώμιο των νεαρών παικτών που χρησιμοποίησε. Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Η χθεσινή νίκη ήταν η δικαίωση όλης της χρονιάς. Η Αναγέννηση είτε εκτός, είτε εντός, πάντα έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο. Πήραμε πολλά πράγματα από τους πιτσιρικάδες, τον Γεωργατζά, τον Ξέρρα και τον Τζέλλο, που είναι οι ελπίδες της Αναγέννησης».

Κατέληξε λέγοντας: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη χρονιά που κάναμε και που αντεπεξήλθαμε μέσα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κατηγορία». Οι προπονήσεις στην Αναγέννηση θα συνεχιστούν μέχρι και την Τρίτη (13/6) και ακολούθως οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο θα αρχίσουν διακοπές.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 16:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep