Δευτέρα, η κρίσιμη ημέρα

Ακόμα μία κρίσιμη Γενική Συνέλευση για το μέλλον του ΟΦΗ. Ξεκαθαρίζουν τα πράγματα με Παπαδόπουλο

Ακόμα μία κρίσιμη ημέρα για το μέλλον του ΟΦΗ η Δευτέρα (12/11), καθώς πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ, από την οποία, κατά τεράστιο ποσοστό, θα κριθεί η παραμονή ή όχι του Νίκου Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει ξεκαθαρίσει τι επιθυμεί ώστε να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και την νέας σεζόν και πλέον περιμένει την απάντηση των διοικούντων, για το αν θα τον στηρίξουν και εμπράκτως ή αν οι δρόμοι τους θα χωρίσουν.

Το θέμα της παραμονής του Νίκου Παπαδόπουλου, πάντως, μπορεί να είναι το σημαντικότερο, αλλά δεν είναι και το μοναδικό.Όπως έγινε γνωστό, από την σημερινή Γ.Σ θα προκύψει το νέο Δ.Σ της ΠΑΕ, όπως επίσης και η προκήρυξη νέας αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, το οποίο και θα προσδιοριστεί από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.

Να σημειωθεί, πάντως, πως είναι αρκετά πιθανό να μην πραγματοποιηθεί, τελικά η Γ.Σ, σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί το 100% των μετόχων. Σε μία τέτοια περίπτωση είτε θα υπάρξει αναβολή, είτε θα πραγματοποιηθεί, όμως θα έχει άτυπο χαρακτήρα, όπως ακριβώς συνέβη και στις προηγούμενες συναντήσεις.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 11:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep