«Γρήγορα θετικά ή αρνητικά»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε ότι δεν θα μείνει στον ΟΦΗ... μόνο για να μείνει.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει στον ΟΦΗ μετά τις δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου την Κυριακή (04/06). Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου επανέλαβε σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Creta ότι δεν έχει επίσημη πρόταση και ευχήθηκε μετά το φινάλε του πρωταθλήματος το θέμα της παραμονής του να κλείσει θετικά ή αρνητικά. Όπως υπογράμμισε: «Θα μείνω για κάτι καλό, όμορφο, για να πετύχουμε. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος...».

Αναλυτικά ο Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Είναι αλήθεια ότι δεν έχω επίσημη πρόταση από τον ΟΦΗ. Πάντα πρέπει να είμαστε εντάξει απέναντι στον κόσμο, να λέμε την αλήθεια. Όπως είπα και στη συνέντευξη Τύπου και το ξέρουν όλοι, εγώ έχω δείξει την διάθεσή μου για να φτιάξουμε κάτι καλό. Από εκεί και πέρα όντως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τον ΟΦΗ. Αυτό που θα κάνω εγώ, είναι να τελειώσουμε το πρωτάθλημα την Κυριακή και ελπίζω να τελειώσει γρήγορα ή θετικά ή αρνητικά για να ξέρουμε και οι δύο πλευρές τι θα κάνουμε».

Για την επιθυμία του:

«Την έχω εκφράσει και την έχω δείξει την επιθυμία μου να συνεχίσω, απορρίπτοντας αυτή την πρόταση που ήταν οικονομικά πάρα πολύ καλή. Από εκεί και πέρα θα επαναλάβω κάτι που έχω πει πολλές φορές. Δεν θα μείνω για να μείνω. Θα μείνω για να κάνουμε κάτι καλό, κάτι όμορφο, για να πετύχουμε. Αυτό θέλω και αν δεν υπάρχει αυτό, δεν υπάρχει λόγος και να μείνω στην ομάδα».

Για τα «θέλω» του είπε:

«Νομίζω ότι είναι λίγο πολύ γνωστά. Πέρα από το απλό να έχουμε ένα καλό γήπεδο να κάνουμε προπόνηση, είναι το ξεκάθαρο μπάτζετ και η προστασία της ομάδας. Δύο πράγματα που στη Football League είναι πολύ σημαντικά και ελπίζω να γίνουν».

Τι λέει η άλλη πλευρά;

«Περιμένω ν' ακούσω και την άλλη πλευρά».

Last modified onΠέμπτη, 08 Ιούνιος 2017 19:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep