Κύκλος επαφών με Μίλερ

Ο Βασίλης Μπούρμπος συζητά με τον Ντίτερ Μίλερ, ώστε ο Γερμανός να πάρει μετοχές της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Διάστημα διοικητικών εξελίξεων θα διανύσει η Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο πρόεδρος, Βασίλης Μπούρμπος πρόσφατα είχε διαψεύσει ότι συζητά με υποψήφιους επενδυτές και δήλωνε ότι θα πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση για τη θεσσαλική ομάδα και τον ίδιο. Βέβαια, στο προσκήνιο επανήλθε το θέμα του Ντίτερ Μίλερ, ο οποίος βοήθησε το καλοκαίρι με την προοπτική να πάρει στα χέρια του μετοχές της ΠΑΕ.

Προ αρκετού καιρού και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η πλευρά του Γερμανού είχε στείλει εξώδικη διαμαρτυρία στον Μπούρμπο σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας τους και τις τελευταίες ημέρες οι δύο άνδρες συζητούν το ενδεχόμενο μεταβίβασης των μετοχών. Και αν από την πλευρά Μίλερ προκύπτει βεβαιότητα για τη συμφωνία, από το περιβάλλον του Μπούρμπου κρατούνται χαμηλοί τόνοι.

Ο Ερασιτέχνης, τέλος, με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι την Πέμπτη (08/06) θα γίνουν δοκιμές για τη στελέχωση της Κ17 και Κ19:

«Η ερασιτεχνική ΑΣΑ 1904 ανακοινώνει ότι στις 08/06/2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.30 στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο προπονητικό κέντρο «Γ. ΜΠΑΖΗΣ» στο Σταυρό Καρδίτσας ξεκινούν, ενόψει της νέας σεζόν, ολιγοήμερες προκαταρκτικές δοκιμές ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση των ομάδων της Κ17 που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΚ, αλλά και της ομάδας Νέων του πρωταθλήματος της Β Εθνικής κατηγορίας. Οι δοκιμές αφορούν γεννηθέντες τα έτη 2000 έως 2003. Την επίβλεψη των προπονήσεων και δοκιμών θα έχει ο κ. Δημήτρης Δρόσος. Τηλέφωνο: 694.633.3219».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 21:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep