«Αποτυχημένη χρονιά»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος χαρακτήρισε αποτυχημένη την εφετινή σεζόν στον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 στην Καρδίτσα την Αναγέννηση και μετά το ματς ο προπονητής του, Νίκος Παπαδόπουλος, σχολίασε: ««Δύσκολο ματς από πλευράς καιρικών συνθηκών, λόγω της ζέστης και του γηπέδου. Και οι δυο ομάδες έκαναν καλή προσπάθεια για να παίξουν ποδόσφαιρο. Η διαφορά ποιότητας φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε και στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά και στο τέλος. Εμείς έχουμε ένα στόχο. Να παραμείνουμε στην 4η θέση που είμαστε, έστω και αυτό. Ετσι πρέπει. Θέλω να ευχηθώ στην Αναγέννηση τα καλύτερα. Μένει ένα ματς και του χρόνου, αυτή η παραδοσιακή και καλή ομάδα να είναι καλύτερη την επόμενη σεζόν».

Για την φετινή πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League: «Κάναμε ένα καταπληκτικό δεύτερο γύρο, έχοντας μια ήττα. Μπορούσαμε να είχαμε μειώσει τη βαθμολογική διαφορά. Η ομάδα πρέπει να οργανωθεί και να φύγει από αυτήν την κατηγορία».

Για το θέμα της παραμονής του: «Σε ότι αφορά εμένα, τις επόμενες μέρες θα παρθούν αποφάσεις. Εγώ έκανα, το πρώτο βήμα και απέρριψα μια πολύ καλή πρόταση που είχα από την Σούπερ Λίγκ. Τις επόμενες μέρες θα δούμε τι θα γίνει. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχω δεχθεί πρόταση από τον ΟΦΗ».

[googlead][/googlead]

Media

Last modified onΔευτέρα, 05 Ιούνιος 2017 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep