«Δέχομαι πόλεμο»

Ο Ηλίας Θεοδωρίδης υποστηρίζει ότι η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ήταν συνεπέστατη προς τον Ερασιτέχνη.

Αποφασισμένος να αλλάξει έδρα είναι ο μεγαλομέτοχος του Αγροτικού Αστέρα, Ηλίας Θεοδωρίδης. Ο ιδιοκτήτης των «πράσινων», σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport», δημοσίευμα το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του Ερασιτέχνη, κάνει λόγο για πόλεμο που δέχεται και τονίζει ότι η ΠΑΕ ήταν απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της.

«Ας το σκεφτούν κάποιοι άλλοι, δέχομαι πόλεμο από τον Ερασιτέχνη. Δεν έχουν ιερό και όσιο. Ας τραβήξει τον δρόμο του», φέρεται να έχει πει στους συνεργάτες του ο Θεοδωρίδης. Από πλευράς ΠΑΕ υπογραμμίζεται ότι ήταν απόλυτα συνεπής στην καταβολή του 10% των εισιτηρίων και στο ποσοστό από διαφημιστικές πινακίδες, ενώ γίνεται λόγος για βελτιωτικές εργασίες που έγιναν με αποκλειστικά έξοδά της.

Οι βετεράνοι, τέλος, έκαναν γνωστό ότι θα δώσουν τουρνουά στη μνήμη του Θεόφιλου Χασαρίδη (Φιλώτα): «Τουρνουά στη μνήμη του Θεόφιλου Χασαρίδη (Φιλώτα) διοργανώνουν τη Δευτέρα (12/6, 18.00) στο «Δ. Κοντικάκης» οι σύλλογοι βετεράνων Αγροτικού Αστέρα και Ευόσμου. Στους αγώνες θα συμμετέχουν επίσης οι σύλλογοι βετεράνων ΠΑΟΚ και Άρη».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 31 Μάιος 2017 18:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep