«Η επιτυχία κερδίζεται με αγώνες»

Μπράβο και συγχαρητήρια μοίρασε ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού, Κλήμης Κολιός.


Σε προσωπική δήλωση προχώρησε την Τρίτη (30/05) ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού, Κλήμης Κολιός, ο οποίος μοίρασε μετά την ισοπαλία (1-1) με την Αναγέννηση Καρδίτσας μπράβο και συγχαρητήρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας για την παραμονή στη Stoiximan.gr Football League, αλλά και στους φιλάθλους για τη στήριξή τους στα εύκολα και στα δύσκολα.

Παράλληλα ο «ισχυρός» άνδρας του συλλόγου σημείωσε ότι ο Αχαρναϊκός θα είναι από τη νέα σεζόν η μοναδική αθηναϊκή ομάδα στην κατηγορία και τόνισε πως «η επιτυχία κερδίζεται με αγώνες». 

«Τα παιδιά πάλεψαν επαγγελματικά μέχρι τέλους παρά τις δυσκολίες και το νεαρό της ηλικίας για να κρατήσουν την ομάδα μας στην κατηγορία.  Φυσικά οι οδηγίες του Προπονητή Γιώργου Μαραντά συνέβαλαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Όμως, αισθάνομαι μετά από μία δύσκολη  χρονιά να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα μας και στα εύκολα και στα δύσκολα. Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ, όπως όλα δείχνουν, θα είναι το 2017-2018 η μοναδική Αθηναϊκή ομάδα της κατηγορίας, εκπροσωπώντας πλέον όχι μόνο τον Δήμο Αχαρνών και τους 150.000 κατοίκους, αλλά κάτι παραπάνω από 4 εκ. κατοίκους (!) της Αττικής που από μόνο του αποδεικνύει πόσο δυνατή ομάδα γινόμαστε! Η αγκαλιά των φιλάθλων είναι αυτή που ανέκαθεν μας έδινε την δύναμη να συνεχίζουμε. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα! Σας ευχαριστώ όλους που μας στηρίζετε ακόμη και στα δύσκολα που ήρθαν ή που έρχονται. Όμως ένα είναι σίγουρο πως η επιτυχία κερδίζεται με αγώνες!», δήλωσε ο κ. Κλήμης Κολιός.

Last modified onΤρίτη, 30 Μάιος 2017 11:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep