Αποστολή εξετελέσθη

Ο Αιγινιακός έφτασε τους 38 πόντους και παρέμεινε στην κατηγορία. Διήμερο ρεπό από τον Γιάννη Βλάχο στους παίκτες του

Τέλος καλό, όλα καλά στον Αιγινιακό, μετά το τεράστιο «διπλό» επί του Πανσερραϊκού, που «κλείδωσε» την παραμονή της ομάδας στην Stoiximan.gr Football League, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Βόρειας Πιερίας βρίσκονται στον… έβδομο ουρανό, μετά την νίκη στις Σέρρες, η οποία και ήρθε με ένα τρόπο βγαλμένο μέσα από σενάριο ταινίας! Το συγκρότημα του Γιάννη Βλάχου πραγματοποίησε το ιδανικό πρώτο ημίχρονο, καθώς προηγήθηκε με 0-3, ο Πανσερραϊκός έκανε την απόλυτη ανατροπή, ισοφαρίζοντας σε 4-4 στο 94’, αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 35’, για να έρθει ο Ζγκούρη να σκοράρει στο 95’ το γκολ – παραμονή, πετυχαίνοντας το 4-5 για τον Αιγινιακό.

Πλέον, η συνέχεια του πρωταθλήματος αποκτά καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα για τον Αιγινιακό, καθώς δεν θα υπάρχει το βαθμολογικό άγχος, χωρίς αυτό, βέβαια, να σημαίνει πως η ομάδα δεν θα παίξει για την ιστορία της και δεν θα κυνηγήσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Γιάννης Βλάχος, με την ομάδα να επιστρέφει στις προπονήσεις την Τετάρτη. Τότε, θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση, τόσο του Νίκου Μήλιου, που απουσίασε από το παιχνίδι με τις Σέρρες, λόγω τραυματισμού, όσο και του Νίκου Ζούρκου.

Να θυμίσουμε πως από το επερχόμενο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό θα λείψει ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος, μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Αντίθετα, θα επιστρέψει ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, που εξέτισε την τιμωρία του.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 29 Μάιος 2017 13:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep