«Μίλησα με Καρυπίδη»

Ο Παύλος Μυροφορίδης επιβεβαίωσε ότι έχει συζητήσει με τον Θοδωρή Καρυπίδη.

Το μέλλον του Παύλου Μυροφορίδη στον Απόλλωνα δεν έχει ξεκαθαρίσει και, όπως σας ενημέρωσε το FL News, την Τετάρτη (31/05) αναμένεται η καθοριστική επαφή, προκειμένου να γίνει γνωστό αν οι δύο πλευρές συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm και επιβεβαίωση ότι συζήτησε με τον Θοδωρή Καρυπίδη, όμως υπογράμμισε πως αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα, δεν θα δει την επόμενη μέρα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Όσο είμαι στον Απόλλωνα δεν υπάρχει τίποτα. Ακόμα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και αν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν κοιτάς την επόμενη μέρα πριν τελειώσει αυτή που ζεις. Όπου είμαι δίνω ό,τι έχω. Έχει γίνει μια κουβέντα στο παρελθόν με τον κ.Καρυπίδη αλλά μέχρι εκεί, έχουμε ανταλλάξει τις απόψεις μας.

Έγινε μια κουβέντα φιλολογική, μιλήσαμε για τον Απόλλωνα, μιλήσαμε και για τον Άρη. Όταν τελειώσει με το καλό η χρονιά και ξεκαθαρίσει η εικόνα στο τι γίνεται στην επόμενη μέρα, είναι όλα ανοιχτά. Αυτή τη στιγμή θέλω να χαρώ αυτά που πετύχαμε με την ομάδα. Δεν έχω χαλάσει ποτέ συμφωνία για οικονομικούς λόγους».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Η ομάδα πέτυχε αυτό που ήθελε, έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια τα οποία πρέπει να παίξουμε και να χαρούν τα παιδιά. Πάντα ένα παιχνίδι με τον Άρη είναι σημαντικό, ακόμα και αν είναι αδιάφορο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 25 Μάιος 2017 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep