«Η μεγάλη μας ευκαιρία»

Ο Γιάννης Νιώπας θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να ενωθούν οι δυνάμεις της Πιερίας.

Για το όραμά του να χτιστεί ένας μεγάλος και αξιόπιστος Πιερικός μίλησε ο Γιάννης Νιώπας. Ο ιδιοκτήτης του Αιγινιακού με δηλώσεις του στο Metropolis 106,7 Πιερίας και στον Μπάμπη Πεΐδη υπογράμμισε αρκετές φορές ότι δεν θέλει ούτε ένα ευρώ για το 65% των μετοχών και τόνισε πως η νέα ομάδα θα λέγεται Πιερικός. Σημείωσε ότι για το πρότζεκτ «τρέχουν» 5,6 άνθρωποι και δήλωσε: «Είναι η μεγάλη ευκαιρία για όλους μας. Πρέπει να την πιάσουμε από τα μαλλιά.

Το FL News σας παρουσιάζει την τοποθέτησή του:

«Πρέπει να ενωθούν όλοι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο της Πιερίας και έχουν όραμα για κάτι μεγάλο. Ήρθε η ώρα και οι συνθήκες έχουν ωριμάσει. Να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι τρεις, πέντε, δέκα, είκοσι και να βάλουμε το εμείς μπροστά από το εγώ. Δεν θέλω ούτε ευρώ για τις μετοχές, δεν θέλω καν να είμαι μέλος της διοίκησης. Επειδή καλώς ή κακώς έχουμε πιάσει ταβάνι στη βόρεια Πιερία πρέπει να το ξεπεράσουμε με ένα μεγαλύτερο όραμα. Ή θα τα παρατήσω ή πάμε για κάτι μεγάλο, αλλά όχι μόνος μου.

Η ομάδα θα λέγεται Πιερικός. Αυτός είναι ο στόχος. Αν γίνει καλώς, αν όχι θα στενοχωρηθώ, αλλά θα συνεχίσω. Η Κατερίνη θα είναι η ναυαρχίδα. Εγώ έχω προτείνει και πρόεδρο. Δεν με νοιάζει η διοίκηση. Θα ασχοληθώ με το χόρτο. Μπορεί να έχω και άδικο. Μπορεί κάποιος να πει ότι θέλει τον Πιερικό όπως είναι, να κάνει εκκαθάριση και πρωταθλητισμό του χρόνου. Από λόγια, όμως έχουμε χορτάσει. Ήρθε ο καιρός να βάλουμε τα πράγματα κάτω με αριθμούς. Ο Πιερικός είναι γίγαντας σε λήθαργο.

Δεν γίνεται ο Αιγινιακός να κόβει 250-300 εισιτήρια και ο Πιερικός 30. Αν μας πατήσει αμάξι εμένα και τους συνεργάτες μου, τότε θα πάει ο Αιγινιακός πιο χαμηλά. Δεν πρέπει να το εκμεταλλευτούμε με μία μεγάλη κίνηση στην Πιερία; Δεν θέλω ούτε ευρώ για τις μετοχές. Όποιος δώσει λεφτά, θα τα δώσει για την ομάδα, όχι στον Νιώπα ή στον Καρανικόλα ή στον Μαχαιρίδη. Από πλευράς χρεών ο Αιγινιακός είναι η πιο υγιής ομάδα.

Έχω το know how επτά χρόνια. Θα στήσω την ομάδα σε συνεργασία με τους προπονητές και θα φέρουμε στον Πιερικό πίσω γηγενείς παίκτες. Γιατί όχι σε βάθος πέντε ετών να χτυπήσουμε την άνοδο στη Super League. Είμαστε 5-6 άτομα. Μου το πρότειναν και πέρυσι, αλλά δεν ευδοκίμησε. Είχα πει ότι θα μιλήσω όταν ο Αιγινιακός σωθεί. Νομίζω τη σώσαμε την ομάδα και ήρθε ο καιρός να μιλήσω.

Σ' αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όσο πιο πολλοί είμαστε, τόσο καλύτερα. Δεν με ενδιαφέρουν οι παρατάξεις και τι ψηφίζει ο καθένας. Ο τόπος δεν αντέχει έξι ομάδες στη Γ' Εθνική και μία στη Β΄. Αργά ή γρήγορα θα καταλήξουμε στα τοπικά. Πρέπει να πιάσουμε την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Θα δώσουμε την προσεχή εβδομάδα συνέντευξη Τύπου. Αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος θα στηρίξω όσο μπορώ. Αλλιώς θα κάτσω στο μικρό Αιγίνιο και όσο πάει. Με μικρό μπάτζετ κρατώ την ομάδα σε πολύ καλό επίπεδο και κάθε χρόνο βγάζω έναν παίκτη στη Super League. Μπροστάρηδες είναι Κατερινιώτες. Με έχουν πείσει ότι αυτό είναι σωστό. Δεν πάει άλλο. Η λέξη Πιερικός είναι οικουμενική στην Πιερία. Πώς θα γίνει όλο αυτό; Θα δούμε».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 23 Μάιος 2017 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep